İki SATA yuvasınada taktım sadece BIOS'ta ve aygıt yöneticisinde görünüyor ilk taktığımda Windows yüklenirken lütfen bekleyin deyip beni geri yükleme noktasına atmıştı.
HDD'nin arızalı olmadığından emin miyiz peki? Aklıma daha başka çözümler gelmiyor şu an. Paragon Partition Manager indirip bir de onunla deneyebilirsiniz son olarak.
HDD'nin arızalı olmadığından emin miyiz peki? Aklıma daha başka çözümler gelmiyor şu an. Paragon Partition Manager indirip bir de onunla deneyebilirsiniz son olarak.
ST1000DM010 3.5" Sata 3.0 1TB Dahili Sabit Disk fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
ST1000DM010 3.5" Sata 3.0 1TB Dahili Sabit Disk fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
Aynı HDD'den almıştım. Diğer muadillerine göre ucuz gelmişti bana. Kronik bir sorun mu, veya kargoda atıp tuttukları için mi bilemiyorum. Hatta ben yapamayınca PC Teknikeri arkadaşa götürdüm. O da yapamayınca geri iade ettim.
Tamir edip edip sattıklarını düşünüyorum.
Ekleme: Ben hepsiburada gibi farklı siteden almıştım. MediaMark'da düzgün üründür diye düşünüyorum. İade yerine değişim yapabilirsin.