Yeni i5 9600K ve 1660 Ti sistem çalışmıyor

RetroHead

Decapat
Merhabalar, dün gece uzun uğraşlar sonucu sistemimi monte ettim, bu benim için bir ilkti. Her şeyi video izleyerek kurduğumu düşündükten sonra güç verdim ve kasa içinde RGB'li şeyler yanıyordu yani çalışıyordu fakat bir kasa egzoz fanı ve sanırım ekran kartım çalışmıyordu çünkü herhangi bir ekran görüntüsü gelmiyor. Bugün akşam saatlerinde fotoğraflarını da atmaya çalışırım.

Sistemim:
H370 GAMING Plus
i5 9600K
Corsair RGB 3000MHZ CL15 Vengeance
Hyper 212 LED
Cooler Master Box Lite 5
1660Tİ Armor 6 GB
Toshiba 7200RPM
240GB SSD M.2.
AOC C24GL1 144Hz 1ms

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, dün gece uzun uğraşlar sonucu sistemimi monte ettim, bu benim için bir ilkti. Her şeyi video izleyerek kurduğumu düşündükten sonra güç verdim ve kasa içinde RGB'li şeyler yanıyordu yani çalışıyordu fakat bir kasa egzoz fanı ve sanırım ekran kartım çalışmıyordu çünkü herhangi bir ekran görüntüsü gelmiyor. Bugün akşam saatlerinde fotoğraflarını da atmaya çalışırım.

Sistemim:
H370 GAMING Plus
i5 9600K
Corsair RGB 3000MHZ CL15 Vengeance
Hyper 212 LED
Cooler Master Box Lite 5
1660Tİ Armor 6 GB
Toshiba 7200RPM
240GB SSD M.2.
AOC C24GL1 144Hz 1ms
Dostum sana şöyle bir önerim olacak imkanın varsa ekran kartını bir arakdaşının sistemine tak çalışıyormu diye emin ol eğer çalışıyorsa egzos fanınıda dene çalışıyorsa büyük ihtimal bir şeyleri yanlış taktın bana öyle geliyor ilk kez montaj yaptığın için.

Dostum sana şöyle bir önerim olacak imkanın varsa ekran kartını bir arakdaşının sistemine tak çalışıyormu diye emin ol eğer çalışıyorsa egzos fanınıda dene çalışıyorsa büyük ihtimal bir şeyleri yanlış taktın bana öyle geliyor ilk kez montaj yaptığın için.
yapabileceğim maksimum bir bilgisayarcıya götürmek orda deneyebilirim, e oraya gitmişken de adam düzeltsin yani bir sorun varsa
Anakartina bios guncellemesi yaptin mi ?
Ekran gelmediği için bios hiç açılmadı ki yapayım
Ekran kartı nin güç kablosunu taktın mi
yerine oturtup vidalarını sıktım 8 li pin girişini yaptım başka bir şeyi mi var?
Bende de aynı sorun olmuştu. İşlemci tam oturmamıştı veya yanlış takmıştım, düzelttim sorun ortadan kalktı. Yanlış takmıştım yani. Tekrar deneyin :)
6-7 saatimi almıştı yapmak şimdi o kadar termal macun ve soğutucuyu çıkartmam gerekicek. İşlemciden ziyade kablo veya başka bir şeydendir diye düşünüyorum sorunu. Yoksa bilgisayarcıya götüreceğim zaten

yapabileceğim maksimum bir bilgisayarcıya götürmek orda deneyebilirim, e oraya gitmişken de adam düzeltsin yani bir sorun varsa

Ekran gelmediği için bios hiç açılmadı ki yapayım

yerine oturtup vidalarını sıktım 8 li pin girişini yaptım başka bir şeyi mi var?

6-7 saatimi almıştı yapmak şimdi o kadar termal macun ve soğutucuyu çıkartmam gerekicek. İşlemciden ziyade kablo veya başka bir şeydendir diye düşünüyorum sorunu. Yoksa bilgisayarcıya götüreceğim zaten
Dostum sen bence bir an önce git bilgisayarcıya onlar anlar baksın parçaları nasıl takmışsın ayrılma yanından PC den parça çalmasın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı