Yeni İninal Kart Hakkında Sorular

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Söylediklerine göre nakit çekim özelliği gelmiş. Peki eski kartı kullananlar yeni VISA'ya geçmek zorunda mı? Yeni karta geçtik diyelim, sanal kart oluşuyor sanırım bilgiler önceki kart ile aynı oluyor, peki satış noktasından gidip alınca farklı kart olmayacak mı? Sanal kartın numarası farklı, fiziksel olarak aldığımız kartın numarası farklı olmaz mı? Bir de aylık ücret hâlâ aynı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmek beleş mi?
Sana yeni karta geçerken kendileri kartı alman için 7 TL gibi bir miktar veriyor. Beleş yani.
Söylediklerine göre nakit çekim özelliği gelmiş. Peki eski kartı kullananlar yeni VISA'ya geçmek zorunda mı? Yeni karta geçtik diyelim, sanal kart oluşuyor sanırım bilgiler önceki kart ile aynı oluyor, peki satış noktasından gidip alınca farklı kart olmayacak mı? Sanal kartın numarası farklı, fiziksel olarak aldığımız kartın numarası farklı olmaz mı? Bir de aylık ücret hâlâ aynı mı?
Evet geçmek zorundasınız. Sanal kart oluşturduğunda eski kartın ile bilgileri aynı olmuyor. Aylık ücret aynı hala sanırım.

Beyler benim ıninalde 50 tl m vardı sanal kartı yaptım. Kartımdaki 50 tl başka hesaba transfer oldu.benim elimdeki kart çöp oldu yani. Müşteri hizmetlerini aradım. Parayı alabilmek için gereken şey yeni kart alıp yeni karta transfer etmemiz gerekiyormus. Valla ben hiçbirşey anlamadım bu işten bana bir gün yüzü gösterecek varmi. Iyi forumlar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı