@umut37129 zaten çıkınca daha net öğreniriz dedim. Gülmene gerek yoktu. Tek kamera ve eski bir çentiğe kabülsen bunu al geç. Benim kamera ile işim yok normalde almayı düşünüyordum ama çentik düşündürdü.
Hocam bu göreceli. Tabii bu kadar para verince 120Hz bekliyorsun ama 60Hz kullanan birine inan fark etmiyor. 240Hz monitör, 60 Hz telefon kullanıyorum ve inan Apple akıcı.
Düzenleme: 240Hz monitörden daha akıcı demedim. Telefona bakınca gözlerim garipsemiyor.
@umut37129 zaten çıkınca daha net öğreniriz dedim. Gülmene gerek yoktu. Tek kamera ve eski bir çentiğe kabülsen bunu al geç. Benim kamera ile işim yok normalde almayı düşünüyordum ama çentik düşündürdü.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Adamlar zaten elinde kalan ekranlarla mallarla toplayıp bu SE ve e denen telefonları yapıyorlardır. 120 Hz falan beklemek ütopik. Bana biraz ucuza toplama kasa gibi geliyor bu seriler. Ha ama alanı vardır seveni vardır. Bence olabilir de.
Adamlar zaten elinde kalan ekranlarla mallarla toplayıp be SE ve e denen telefonları yapıyorlardır. 120 Hz falan beklemek ütopik. Bana biraz ucuza toplama kasa gibi geliyor bu seriler. Ha ama alanı vardır seveni vardır. Bence olabilir de.
Adamlar zaten elinde kalan ekranlarla mallarla toplayıp be SE ve e denen telefonları yapıyorlardır. 120 Hz falan beklemek ütopik. Bana biraz ucuza toplama kasa gibi geliyor bu seriler. Ha ama alanı vardır seveni vardır. Bence olabilir de.
120 Hz'i kim bekliyordu ki? Beklenebilmesi için önce düz 16'ya 120 Hz gelmesi lazım. Bu arada 17 serisinde çok yüksek ihtimalle 120 Hz'e geçiyorlar ama SE gibi daha alt modellere gelmesi yıllar sonra olacak.