Yeni iPhone 16e tanıtıldı

120Hz olmasını beklemeyin hocam.

Hocam bu göreceli. Tabii bu kadar para verince 120Hz bekliyorsun ama 60Hz kullanan birine inan fark etmiyor. 240Hz monitör, 60 Hz telefon kullanıyorum ve inan Apple akıcı.
Apple daha akıcı değil. Monitör ile telefon ekranı arasında renk doygunluğu farkı var. Sana bu akıcılık gibi geliyor.

• 6.1" OLED ekran
  • Face ID
  • A18 çip
  • Apple Intelligence
  • 48MP Fusion rear kamera
  • Apple C1 modem (ilk kez kullanılıyor)
  • USB-C

Önümüzdeki günlerde siparişe açılacak. 128 GB ile başlayan hafıza seçenekleriyle.

Apple çok garip Dynamic Island tanıttılar yeni diye adamlar çentik koymuş kafaya bak :D

Apple daha akıcı değil. Monitör ile telefon ekranı arasında renk doygunluğu farkı var. Sana bu akıcılık gibi geliyor.
Monitörden akıcı demedim ki. Dediğim yanlış anlaşıldıysa bilmiyorum. Arada aşırı akıcılık farkı yok demek istedim. Telefona bakınca ekran kasıyor hissi yok yani.

• 6.1" OLED ekran.
  • Face ID.
  • A18 çip.
  • Apple ıntelligence.
  • 48MP Fusion rear kamera.
  • USB-C

Önümüzdeki günlerde siparişe açılacak. 128 GB ile başlayan hafıza seçenekleriyle.

O çentik ne yahu :D
Dalga geçiyorlar.

• 6.1" 60 Hz OLED ekran.
  • Face ID.
  • A18 çip.
  • Apple ıntelligence.
  • 48MP Fusion rear kamera.
  • USB-C

ekleme
Ön sipariş tarihi: 21 şubat saat 15:00
Satış tarihi: 28 şubat.
Başlangıç fiyatı: 47.999 TL.

Piyasada 57-58'e 16 bulunabiliyor. Bu kadar para verdikten sonra sanki 16 almak daha mantıklı gibi geldi bana ama çıkınca öğreniriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı