CPU-Z programını indirip bakabilirsin anakartın modelineçok hızlı cevap geldi beklemiyordum teşekkür ederim.
ben bilgisayarla pek aram yoktur.
ana karta nereden bakıcam.
eğiştirmen lazım ve a
Kullandığın işlemci LGA775 soketine sahip. i5 almak istiyorsan anakartını değiştirmen lazım ve ayrıca windows 7/8/10 farketmiyor işlem
indiriyorumCPU-Z programını indirip bakabilirsin anakartın modeline
Çok hızlı cevap geldi beklemiyordum teşekkür ederim.
Ben bilgisayarla pek aram yoktur.
Ana karta nereden bakacağım.
B460M-A Pro ile H410 neredeyse aynı fiyat.Yeni işlemci almak istiyorsan anakart alman gerekir çünkü Intel'in nesil geçtıkce soketini değiştirdi sana tavsiyem alacaksan son nesil bir işlemci alman olacak çünkü diger türlü ölü soket sahibi olursun i3 10100F veya i5 10400F bakabilirsin anakart olarak H410M serisi bakman lazım.
Oyun için düşünüyorsa şahsen F önermemYeni işlemci almak istiyorsan anakart alman gerekir çünkü Intel'in nesil geçtıkce soketini değiştirdi sana tavsiyem alacaksan son nesil bir işlemci alman olacak çünkü diger türlü ölü soket sahibi olursun i3 10100F veya i5 10400F bakabilirsin anakart olarak H410M serisi bakman lazım.
indirdim yazılar felan çıktı model yerinde F yazıyorindiriyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.