Yeni kabine sonrası dolar düşer mi?

Bunu zamanında söyledik yine tekrarlayalım. Piyasada baskı sonucu doları bir seviyede tutmaya çalıştılar (20TL) seçim dönemi dahil.

Şimdi saldılar piyasanın kendi denge noktasını oluşturmaya çalışacaklar. Benim tahminim ağustos sonunda 28 bandında olacak (Ytd)

Temmuz zamları sonrası Enflasyonu naylon rakamlarla düşürüp politika faizine bakmadan yeni projeler çıkarıp düşürmeyi deneyecekler. Eski ama yeni olan bakanımız Şimşeğin politikalarını göreceğiz.

Özetle piyasanın düşeceğini sanmıyorum asıl zamları önümüzdeki ay daha net göreceğimizi düşünüyorum.

Son olarak ülkemizin imf ye gidip borç alacağı ve faizi yükseltme ihtimalini de şöyle kenara bırakalım duyarsanız şaşırmayın benden söylemesi.

Mesajım bulunsun günü geldiğinde alıntılarsınız :)
 
Bu ülkede hiçbir şeyin düştüğü yok dostum. Herhangi bir şeyi herhangi bir zamanda herhangi bir fiyattan alabilirsin. Asla zarar etmezsin. Her geçen gün daha da beter oluyor çünkü.
 
Dolar asla düşmez de asıl sorunu 21 yıl öncesinde aramak lazım yani AKP ve RTE ilk iktidar olduğunda. Tespihte hata olmaz atıyorum 2002 yılında AKP iktidara geldiğinde Türkiye evre 1 kanserdi ve tedavi edilebilirdi, şimdi evre 4 kanser tedavisi oldukça zor. ABD'nin para bastığı dünyaya sahte refah yaşattığı dönemi burada RTE'nin başarısı şeklinde gören veya görmek isteyenler de var. Türkiye'nin ciddi reformlara, yapısal değişiklere ihtiyacı vardı ve hiçbir iktidar ve özelde RTE 21 yıl bu ülkeyi aralıksız yönetme imkanına sahip olmadı. Hani eskilerin bir lafı var kardeş kardeşe zarar verdiğinde "insan bunu düşmanına yapmaz!" derler AKP özelde RTE bu düşmanlığı Türk halkına yaptı ve yapmaya devam ediyor hayırlı olsun.
Not: KKM yani kur korumalı mevduat olmasa şu an 30'lu seviyeleri, belki daha üstünü rahat görebilirdik.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı