Yeni klavye düzgün çalışmıyor

Gojou Satoru

Hectopat
Katılım
17 Ocak 2021
Mesajlar
981
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. Benim yakın zamanda klavyem bozuldu ve yenisini taktım. Ama o günden beri PC sapıtmış durumda. Klavyede fonksiyon tuşlarının bulunmamasına rağmen ses açıp kapıyor veya hesap makinesi açıyor. Bunlar da işlemciyi fazla ısındırıp PC'nin kendini kapamasına neden oluyor. Acaba ne yapabilirim?
 
Başka bir bilgisayarda deneyin ilk önce hala aynı ise ve yeni aldıysanız iade/değişim isteyebilirsiniz. Yeni değilse garantiden değişim isteyin, hiçbirini yapamıyorsanız googleda 'keyboard chatter'ı aratırsanız bazı yazılımlar bulacaksınız onları deneyebilirsiniz. Oda olmuyorsa malesef çöpe.

Klavyede o tuş bulunmamasına rağmen denediğiniz her bilgisayarda bu davranışı sergiliyorsa benim tahminim klavyenin mikroişlemcisinde problem vardır. Not düşeyim hesap makinesini klavye açamaz açıkcası :D
 
Başka bir bilgisayarda deneyin ilk önce hala aynı ise ve yeni aldıysanız iade/değişim isteyebilirsiniz. Yeni değilse garantiden değişim isteyin, hiçbirini yapamıyorsanız Google'da 'keyboard Chatter'ı aratırsanız bazı yazılımlar bulacaksınız onları deneyebilirsiniz. Oda olmuyorsa maalesef çöpe.

Klavyede o tuş bulunmamasına rağmen denediğiniz her bilgisayarda bu davranışı sergiliyorsa benim tahminim klavyenin mikroişlemcisinde problem vardır. Not düşeyim hesap makinesini klavye açamaz açıkcası :D.

Maalesef deneyebileceğim başka bir bilgisayar yok. Önceki klavyemde değişik bir tuş vardı. Ona basınca açıyordu hesap makinesini 😀
 

Yeni konular

Geri
Yukarı