Yeni Koyu Tema

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu açan benim, benim mesajım 2. gözüküyor?

Tema ayarları ile fazla mı oynadınız acaba?

Acaba koskoca yönetim, kendi local sunucusuna yeni ayarlamaları kurup, deneyip, eğer bir sıkıntı yoksa sitenin güncellemesini yapması gerektiğini bilmiyor mu? Ne kadar saçma...
Konuyu açan siz değilsiniz...

Konuyu açan siz değilsiniz...
Nasıl yani? Ben böyle bir konuya mesaj atmadım. Aynı bu konuda bir konu açtım, kendi açtığım konuya tıkladığım zaman bu konuya yönlendiriliyorum.

Bir ayar çekilmiş ama çok saçma olmuş, değişikler geri mi alınmalı acaba?

Nasıl yani? Ben böyle bir konuya mesaj atmadım. Aynı bu konuda bir konu açtım, kendi açtığım konuya tıkladığım zaman bu konuya yönlendiriliyorum.

İlginç... Belki aynı konu iki kere olmasın diye birini silmişlerdir.

Aga be. :)

Aynı başlık altında olduğuğu için muhtemelen konuları birleştirmişlerdir.

Opera ile mesajları seçtiğimde böyle gözüküyor:

414661

Diğer tema fazla güncelleme almadığından ve ana tema ile uyumsuz olduğundan böyle bir şey yaptıklarını düşünüyorum. Geri bildirim konusu açılırsa daha düzgün bir hale getireceklerdir. Ayrıca sabah Tecnopat haber sitesini de değiştirdiler. Tekrar geri almışlar. Şimdilik ilk olarak yazı renklerinin daha belirgin olması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı