Yeni kütüphane klasörü yazılabilir olmalıdır

dangrey

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2017
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
SSD'ye Steam yüklemek istiyorum ama her seferinde hata alıyorum. Resim olarak yükledim.

sa.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk sağ tıklayıp güvenlik diyeceğimiz klasör Steam'in kendisi mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam kütüphanesi eklemek istediğiniz klasörü SSD üzerinde oluşturun. Sağ tıklayıp güvenlik menüsünden Everyone izinlerini tanımlayın ve sahibini sizin kullanıcı hesabınız olarak belirtin.
Eki Görüntüle 299282
Eki Görüntüle 299283
Eki Görüntüle 299284
Eki Görüntüle 299285
Eki Görüntüle 299286
Teşekkürler.
Lan dying light 2 :D Kurulu klasördeki Türkçe karakterleri kaldırınca epic ve steam klasörleri yüklü oyunları görmedi doğal olarak. Dl2 yüzünden bununla uğraşıyorum şimdi de :D
 
Diskpart ile salt okunur devre dışı bırakma.
Diskpart, sürücülerde bölümleri biçimlendirmek ve oluşturmak için kullanılan, esasen bir fiziksel sürücüyü iki veya daha fazla sanal sürücüye dönüştüren başka bir Windows yardımcı programıdır? Bu yardımcı programı salt okunur korumayı açmak için kullandıysanız, diski yazılabilir hale getirmek için tekrar kullanmanız gerekir.

Windows tuşunu basılı tutun ve çalıştır penceresini açmak için r tuşuna basın. Çalıştır yardımcı programına bilgisayarınızda değişiklik yapma olanağı vermenizi isteyen bir iletişim kutusu açıldığında, "evet" i tıklayın."

1. siyah çalıştır penceresine "diskpart" yazın ve enter tuşuna basın.

2. "list disk" yazın ve enter tuşuna basın.
3. "disk 0" harfini üzerinde çalıştığınız sürücü harfiyle değiştirerek "select disk disknumaranız" yazın. Enter tuşuna basın. Örnek select disk 0 veya select disk 1
4. "attributes disk clear readonly" yazın ve enter tuşuna basın. Birkaç saniye sonra diskpart, salt okunur seçeneğinin kaldırıldığını size bildirir.

5. "çıkış" yazın ve pencereyi kapatmak için enter tuşuna basın.
 

Geri
Yukarı