Yeni Kurulan Sistemde Reset Atma Sorunu

Sistemi daha bugün bilgisayarcıdan alıp gelmiştim sabah, adam sorunsuz çalıştığını söyledi bende arabaya koyup 200km yol geldim şu an bilgisayar açılmıyor daha doğrusu ekrana görüntü gelmiyor mause ve klavye ışıkları yanmıyor, kasanın içinde bir sıkıntı yok gibi tüm fanlar dönüyor ancak dediğim gibi görüntü alamıyorum. Ne yapacağım onu da bilmiyorum dağın başında yayladayım geri de götüremiyorum.

Hocam RAM tek kanal mı yoksa dual channel mı?
Eğer dual channel ise 1 tane rami çıkarıp öyle deneyin.
Tek kanal hocam tek tek tüm slotları denedim bilmem doğru mu yaptım, bilgisayarcıya vermeden önce biosa girebiliyor idim mause klavye çalışıyor idi ama artık görüntü bile alamıyorum yani bilgisayarcının da günahını almak istemem ama.

Tek kanal hocam tek tek tüm slotları denedim bilmem doğru mu yaptım, bilgisayarcıya vermeden önce biosa girebiliyor idim mause klavye çalışıyor idi ama artık görüntü bile alamıyorum yani bilgisayarcının da günahını almak istemem ama.
Hocam ben burda tıkandım. Recep Abiyi etiketleyim belki görür bir yardımı dokunur. @Recep Baltaş

Hocam ben şu an yoldayım sistem kurulu değil, ben size daha sonra dönüş yaparım.

Size zahmet bir de

Asrock ın o modelinde Ram desteği listesi var. Acaba tam olarak desteklemiyor mu?
Ram ini tam olarak model numarası ile birlikte yazabilir misiniz?

Asrock anakartlar özellik olarak güzel duruyor fakat kendi sitelerinde destekledikleri Ram Marka/Model lere göz attığımda Asus veya Msi ya göre daha kısıtlı geldi. Bilmiyorum belki de o listenin çok da önemi yoktur.

Size zahmet bir de

Asrock ın o modelinde Ram desteği listesi var. Acaba tam olarak desteklemiyor mu?
Ram ini tam olarak model numarası ile birlikte yazabilir misiniz?

Asrock anakartlar özellik olarak güzel duruyor fakat kendi sitelerinde destekledikleri Ram Marka/Model lere göz attığımda Asus veya Msi ya göre daha kısıtlı geldi. Bilmiyorum belki de o listenin çok da önemi yoktur.
Buyrun.
IMG_20190702_114250.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı