Betasini kullanabilirsiniz. Hackintosh icin ayri bir surum cikmiyor.Yeni macOS sürümü çıkacak dendi. Peki, bu macOS sürümünü en yakın ne zaman hackintosh olarak kullanırız?
Konfigüre dosyasını hiç güncellemeden kullanabilir miyim? Ne zaman?Betasini kullanabilirsiniz.
Beta programına katılarak kurulabiliyor mu?Eki Görüntüle 1810977
Kendi laptobum. Ama henüz önermiyoruz. Desteklenmeyen donanımlar var. Wi-Fİ'lerde sıkıntı var. Ayrıca bazı ethernetlerde çalışmıyor. Onun dışında bir sorun yok gibi ama şu an çok erken aşamada. Ben sorunların orta şeker çözüldüğü bir zamanda imaj yayınlayacağım.
Buradan indirip kurduktan sonra imaj oluşuyor. Oluştuktan sonra ister USB'ye yazıp kurarsınız ister direkt uygulamadan kurarsınız. Ancak EFI'nizde eksikler varsa hata alırsınız.Beta programına katılarak kurulabiliyor mu?
Sizce tüm diski sıfırlayıp mı kurmalıyım yoksa Windows'un yanına mı?Buradan indirip kurduktan sonra imaj oluşuyor. Oluştuktan sonra ister USB'ye yazıp kurarsınız ister direkt uygulamadan kurarsınız. Ancak EFI'nizde eksikler varsa hata alırsınız.
İlk defa kurmayacağım. Biraz aksiyona atılmak istiyorum.Donanımınız uyumlu ve ilk defa macOS kuracaksanız Ventura 13.3.1 sürümünü öneriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.