Yeni MSI Alpha 15 Türkiye'de!

GL66 şasisine düşürülen, Ryzen 7 5800H işlemcili ve Radeon RX 6600M ekran kartlı Alpha 15 Türkiye'de!
Henüz satışta değil ancak birkaç güne satışa sunulur.

5000 serisi fena değildi, ancak istenilen değildi. Umarım 6000'de öyle olmaz. Şahsen 5600M'den memnun birisi olarak AMD'nin daha iyi yerlere gelmesini isterim. Sadece yazılım tarafını iyi tutmaları lazım. Bd prochot canımı sıkmaya başladı.
5000 serisi Zen+ gibiydi hocam, bu seri de Zen 2 gibi olur. Bundan sonraki seride Nvidia için artık sirenler çalar. Nvidia gibi monopol olmuş şirketleri asla desteklemem. Rekabet kullanıcılar için her zaman iyidir.

Gelebilirse iyi hocam, Ubisoft oyunları NVIDIA'da daha iyi çalışıyor diye biliyorum.

Ubisoft NVIDIA ile anlaşmalı daha iyi optimizasyonu mevcut.
ASUS ROG STRIX.
Monster Tulpar.
MSI leopar.
Dell Alienware.
RTX teknolojili i7 11.nesil 17.3inch panel IPS bir cihaz laptop benim için her daim favori seçeneğimdir. Bu modeler hem kalite hem tasarım hizmet olarak bayağı iyiler.

Ubisoft NVIDIA ile anlaşmalı daha iyi optimizasyonu mevcut.
ASUS ROG STRIX.
Monster Tulpar.
MSI leopar.
Dell Alienware.
RTX teknolojili i7 11.nesil 17.3inch panel IPS bir cihaz laptop benim için her daim favori seçeneğimdir. Bu modeler hem kalite hem tasarım hizmet olarak bayağı iyiler.
Hocam güzel demişsiniz de bu modellerde Tulpar dışında orta/üst düzeyde f/p bi laptop ben göremedim.Tulpar da bir iki model dışında malum. Keşke f/p bir 17.3 olsa da alsak be hocam. ( Şahsi fikrim )

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı