Yeni nesil iPhone SE (4.nesil) çıkacak mı?

LuciFeriaNx

Hectopat
iphne SE 2023 (4.nesil) modelinin çıkıp çıkmayacağı hakkında çeşitli söylentiler ve videolar var ancak bununla ilgili net bir bilgi edinemedim. Resmi bir açıklama mevcut mu acaba? Telefonu yenilemeyi düşünüyorum ve yeni nesil SE'nin tasarımının vb değişeceği tarzında duyumlar da mevcut. SE serisini bir tık daha ucuz olacağı düşünülürse tasarım vb değişiliğe uğraması halinde almak bana mantıklı geliyor.​

Kesin olmamakla birlikte SE4'ün önümüzdeki yıl bahar aylarında çıkacağını düşünüyorum. Apple 2 senede bir çıkarıyor SE serisini. Bekleme durumunuz var ise bekleyip görebilirsiniz.

Apple SE serisini bundan sonra kuvvetle ihtimal 2 senede bir güncelleyecek. iPhone SE 2020, 2022, 2024 diye gidecek yani. Bundan sonra ki model 2024 bahar aylarında tanıtılabilir. Tahminler doğruysa bu cihaz artık demode olmuş ve insanların pek tercih etmediği 4.7 inç tasarım yerine popüler XR ve 11 tasarımlarını takip edecek. Giriş-orta segmente oynayan bir cihaz olacak.

Apple SE serisini bundan sonra kuvvetle ihtimal 2 senede bir güncelleyecek. iPhone SE 2020, 2022, 2024 diye gidecek yani. Bundan sonra ki model 2024 bahar aylarında tanıtılabilir. Tahminler doğruysa bu cihaz artık demode olmuş ve insanların pek tercih etmediği 4.7 inç tasarım yerine popüler XR ve 11 tasarımlarını takip edecek. Giriş-orta segmente oynayan bir cihaz olacak.​
Evet tasarımının değişecek olması beni SE'ye yönlendiren bir etken ancak keşke bu sene gelecek olsaydı. 2024 olayı benim durumu bir tık etkileyebilir :)

iphne SE 2023 (4.nesil) modelinin çıkıp çıkmayacağı hakkında çeşitli söylentiler ve videolar var ancak bununla ilgili net bir bilgi edinemedim. Resmi bir açıklama mevcut mu acaba? Telefonu yenilemeyi düşünüyorum ve yeni nesil SE'nin tasarımının vb değişeceği tarzında duyumlar da mevcut. SE serisini bir tık daha ucuz olacağı düşünülürse tasarım vb değişiliğe uğraması halinde almak bana mantıklı geliyor.​

Aslında şöyle bir telefon olsa çok güzel olur:
İşlemci olarak en güncel işlemci
iPhone 6'nın tasarımı
Çentik olarak ise iPhone 13 çentiği

Aslında şöyle bir telefon olsa çok güzel olur:
İşlemci olarak en güncel işlemci
iPhone 6'nın tasarımı
Çentik olarak ise iPhone 13 çentiği​
Ya gerçekten böyle bir telefon olsa direkt gözümü kapatır alırım. Şu an çıkan telefonlar bana o kadar büyük geliyor ki. O yüzden Mini serisini çok sevmiştim. Şimdiki telefonlar cebine koyamıyorsun büyüklüklerinden.​

Ya gerçekten böyle bir telefon olsa direkt gözümü kapatır alırım. Şu an çıkan telefonlar bana o kadar büyük geliyor ki. O yüzden Mini serisini çok sevmiştim. Şimdiki telefonlar cebine koyamıyorsun büyüklüklerinden.​

Bende çok büyük telefonları sevmiyorum, iPhone 6 büyüklük olarak çok iyi bir telefon.

Yeni SE'nin artık XR kasasında gelmesi gerektiğini düşünüyorum. iPhone 8 kasası sıktı.

8'ın kasası güzel aslında ama bu çerçeveler çok can sıkıcı 2.nesil SE kullanıyorum çerçeveler dışında memnunum zaten piyasa da fazla küçük cihaz yok şu telefonları kürek gibi yapmaktan ne anlıyorlar anlamadım arkadaş 7 inç telefon mu olur 180 gram cebine sığmıyor. Elinde tablet gibi öyle istesem tablet alırım zaten. İmkan olsa 12 mini alırdım 8' kasasının çerçevelerini küçültmeleri gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı