Açıp oynadım mı hiç Elden Ring’i? İlk gün yamasıyla fixlendi çoğu şey.En son hatırladığım örnek Elden Ring idi. Korsan hali orijinalden daha iyiydi.
Enis kirazoğlu bile videosunda söylemiş senkron sorununuİlginç gerçekten. Oyun dosyalarını falan doğrula. Days gone portu kötüydü evet ama böyle bir şeyle karşılaşmadım. Sony batar umarım![]()
sorunlu olmayan oyuna denk gelmek mucize artık. bi de oyun amatörlüğe kurban gitmiş pek sevmedim. keşke başlamasaydım dedim oynarkenDays Gone nasıl sorunlu hocam, geçen gün aldım oynayacaktım sözde
Benim için düzelmedi, ilk bitirdiğimde korsan bitirdim aradan uzun zaman geçince orjinal bitirdim.Açıp oynadım mı hiç Elden Ring’i? İlk gün yamasıyla fixlendi çoğu şey.
Br nero kampında vagonların içinde zombi sürüsü bekliyordu orada ölüp canlanınca vagonun içindekiler kayboluyordu bir süre sonra kendiliğinden spawn oluyorlardı daha oyunun başında böyle bir şey görmüştüm. İlk çıktığı kadar bug kalmamıştır ama ilk çıktığına çok bug varmış. Şimdi asıl sıkıntı senkron sorunuDays Gone'da hiç rastlamadım ama Cyberpunk'da çok bug vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.