Yeni nesil oyunlar keyif vermiyor 3 -5 oyun dışında oyunların hepsi mide bulandırıcı seviyede sıkıcı ve bayat geliyor. Yaşım 22 17 18 yaşlarındayken çıkan oyunlar daha bir güzeldi sanki, şimdiki yeni çıkan 10 oyundan 1 -2'si güzel geliyor.
Ya gerçekten böyle bir durum var ya da yaş ilerledikçe bize öyle geliyor. 20 yıl önceki oyunlardan çok daha keyif alıyordum demeyeyim de yaşım ortaya çıkmasın
Sanırım tek bana olmuyormuş. Ben de böyle düşünüyorum. Apex, LoL falan hiçbiri eğlenceli gelmiyor bana. Eski oyunlar daha eğlenceli. CS 1.6, Metin2 ve Mount&Blade: Warband gibi.
Katılıyorum hatta biraz daha abartıp 3D oyunların keyif vermemesi tarzında bir başlıkta olabilir. Yeni nesil tarafından bir dinozor algısı yaratılsa da, Heroes of might and magic 3 oyunundan aldığım keyfi hiçbir oyundan alamadım.
Ben 26Yı geçtikten sonra fazlasıyla simülasyon/yönetim/inşa etme oyunlarına sardım. Competitive diye adlandırılan kategori artık eskisi gibi çekici gelmiyor.
Sanırım tek bana olmuyormuş. Ben de böyle düşünüyorum. Apex, LoL falan hiçbiri eğlenceli gelmiyor bana. Eski oyunlar daha eğlenceli. CS 1.6, Metin2 ve Mount&Blade: Warband gibi.
Eskiden yapımcılar hikaye için uğraşırdı, artık kime uğraşmıyor. SWAT4 gibi bir oyun şimdi çıksa kimse yüzüne bakmaz ( Old School hariç ) o yüzden yapmıyorlar.
Eskiden yapımcılar hikaye için uğraşırdı, artık kime uğraşmıyor. SWAT4 gibi bir oyun şimdi çıksa kimse yüzüne bakmaz ( Old School hariç ) o yüzden yapmıyorlar.