K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.840 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #71 Adem Yıldız_ dedi: O da ayrı bir dert. Yani şimdi mesela ben Game Pass alıyorum ama bu oyun 1 veya 2 ay sonra gidiyor. Yani her ay farklı oyunlar oynamak güzel ama canın istediği zaman açıp oynayamıyorsun bu sefer. Genişletmek için tıkla... Öyle mi? Bilmiyordum şaşırdım doğrusu. O kısım kötü olmuş.
Adem Yıldız_ dedi: O da ayrı bir dert. Yani şimdi mesela ben Game Pass alıyorum ama bu oyun 1 veya 2 ay sonra gidiyor. Yani her ay farklı oyunlar oynamak güzel ama canın istediği zaman açıp oynayamıyorsun bu sefer. Genişletmek için tıkla... Öyle mi? Bilmiyordum şaşırdım doğrusu. O kısım kötü olmuş.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 26 Ocak 2021 #72 KİNGSEMİH dedi: Öyle mi? Bilmiyordum şaşırdım doğrusu. O kısım kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Vallahi yanlış bilmiyorsam öyle. Yani her ay oyunlar yenileniyor diye biliyorum.
KİNGSEMİH dedi: Öyle mi? Bilmiyordum şaşırdım doğrusu. O kısım kötü olmuş. Genişletmek için tıkla... Vallahi yanlış bilmiyorsam öyle. Yani her ay oyunlar yenileniyor diye biliyorum.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 26 Ocak 2021 #73 Adem Yıldız_ dedi: Vallahi yanlış bilmiyorsam öyle. Yani her ay oyunlar yenileniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir ara RDR2 gelip gitmişti. Yarısına geldiğin zaman gittiyse ne yapıyorsun acaba?
Adem Yıldız_ dedi: Vallahi yanlış bilmiyorsam öyle. Yani her ay oyunlar yenileniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir ara RDR2 gelip gitmişti. Yarısına geldiğin zaman gittiyse ne yapıyorsun acaba?
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 26 Ocak 2021 #74 317678 dedi: Bir ara RDR2 gelip gitmişti. Yarısına geldiğin zaman gittiyse ne yapıyorsun acaba? Genişletmek için tıkla... YouTube'den devam
317678 dedi: Bir ara RDR2 gelip gitmişti. Yarısına geldiğin zaman gittiyse ne yapıyorsun acaba? Genişletmek için tıkla... YouTube'den devam
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Ocak 2021 #75 317678 dedi: Bir ara RDR2 gelip gitmişti. Yarısına geldiğin zaman gittiyse ne yapıyorsun acaba? Genişletmek için tıkla... Oynadığın kayıtlar bulutta duruyor. Satın alırsan devam edebiliyorsun kaldığın yerden.
317678 dedi: Bir ara RDR2 gelip gitmişti. Yarısına geldiğin zaman gittiyse ne yapıyorsun acaba? Genişletmek için tıkla... Oynadığın kayıtlar bulutta duruyor. Satın alırsan devam edebiliyorsun kaldığın yerden.
coreter Picopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 305 Makaleler 2 26 Ocak 2021 #76 Bende Türkiye de iki kat fiyatına satıldığına inanamıyorum.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.840 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #77 temmuzz dedi: Oynadığın kayıtlar bulutta duruyor. Satın alırsan devam edebiliyorsun kaldığın yerden. Genişletmek için tıkla... Evet doğrusu o olmalı zaten. Gitmesi saçma olur. Gran Turismo 7'yi bekliyorum. PS5'e alacağım ilk oyun o olacak bakalım.
temmuzz dedi: Oynadığın kayıtlar bulutta duruyor. Satın alırsan devam edebiliyorsun kaldığın yerden. Genişletmek için tıkla... Evet doğrusu o olmalı zaten. Gitmesi saçma olur. Gran Turismo 7'yi bekliyorum. PS5'e alacağım ilk oyun o olacak bakalım.
3 317678 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.377 Çözümler 29 26 Ocak 2021 #78 temmuzz dedi: Oynadığın kayıtlar bulutta duruyor. Satın alırsan devam edebiliyorsun kaldığın yerden. Genişletmek için tıkla... Sadece Xbox mağazasından alırsam, değil mi? Steam'de indirim Epic'te kupon varsa anca cama ekmek banıyoruz.
temmuzz dedi: Oynadığın kayıtlar bulutta duruyor. Satın alırsan devam edebiliyorsun kaldığın yerden. Genişletmek için tıkla... Sadece Xbox mağazasından alırsam, değil mi? Steam'de indirim Epic'te kupon varsa anca cama ekmek banıyoruz.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.840 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #79 Series X alan var mı? O kara ama güçlü mü güçlü abimizi 6750TL'ye kadar düştü ithalatçı olanı.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Ocak 2021 #80 317678 dedi: Sadece Xbox mağazasından alırsam, değil mi? Steam'de indirim Epic'te kupon varsa anca cama ekmek banıyoruz. Genişletmek için tıkla... Daha ucuz bulduğunuz yerden alın. Fazla para vermektense, oynadığınız yerleri yine geçersiniz. O da bir seçenek.
317678 dedi: Sadece Xbox mağazasından alırsam, değil mi? Steam'de indirim Epic'te kupon varsa anca cama ekmek banıyoruz. Genişletmek için tıkla... Daha ucuz bulduğunuz yerden alın. Fazla para vermektense, oynadığınız yerleri yine geçersiniz. O da bir seçenek.