Yeni Nesil Ryzen İşlemciler ile Sistem Önerisi

Sizin için belki düşük kalabilir ama arkadaşınızın işini görebilecek bir sistemim var. Tüm parçalar sıfır kutularından hiç çıkarılmadı

Şimdi şöyle bir durum var. Benim arkadaşımın da alması gerekenler öncelikle tamamen bir kasadan ibaret haliyle sizin monitör bu sebeple bizim için gereksiz olanlardan. Ek olarak biz görsel zevkten herhangi bir beklentimiz olmadan bir sistem toplamak üzereydik ki şu an zaten muhtemelen vazgeçilmiş durumda. Biraz kararsızlık biraz da maliyet sebebiyle diyelim. Sisteme dönecek olursak sizdeki renkli fanlar ve su soğutma da bizim için fuzuli olan ekipmanlardan ne yazık ki. Benim arkadaşıma önerdiğim sistemde 3800X ve 16 Gb 4000 Mhz b-die önbellekler vardı ve maliyet sizin talep ettiğiniz miktarlardaydı. Bu sebeple bizim için pek makul bir seçenek değil. Bunca şeyi yazmış olmamın sebebi de eğer bize gerek olmayan bazı ürünleri çıkardıktan sonra sıkı bir pazarlıkla cazip hale getirebilirseniz ürünlerinizi o zaman belki tercih ettirebilirim. Maksadım tamamen size de yardımcı olabilmeye çalışmak, lütfen yanlış anlamayın.

Benim için ise geçmiş mesajları okuduysanız yeterlilikten ziyade geliştirme yolunda olduğumdan üç parçası hariç tamamı fuzuli. O üç parça da hedeflerimden değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…