Yeni Nesil Ryzen İşlemciler ile Sistem Önerisi

Merhabalar

AMD'nin yeni çıkan işlemcilerini ve yine Radeon serisinin yeni ekran kartlarını kullanarak sadece kasadan oluşan bir sistem toplamak istiyorum. Bütçe sıkıntısı çok olmamakla birlikte 12000 TL'yi geçmemek tercihim. Bu arada ekran kartı olarak eğer daha iyi olacağı yönünde bir öneri varsa NVIDIA tarafına da geçilmesinde bir mahsur yok.

Uzun süredir işlerim sebebiyle takip edemediğim teknoloji dünyası ve bilmeme ihtimalim olan değişkenler sebebiyle olabildiğince açıklayıcı olursanız çok memnun olurum.

Sizin için belki düşük kalabilir ama arkadaşınızın işini görebilecek bir sistemim var. Tüm parçalar sıfır kutularından hiç çıkarılmadı

Sizin için belki düşük kalabilir ama arkadaşınızın işini görebilecek bir sistemim var. Tüm parçalar sıfır kutularından hiç çıkarılmadı

Şimdi şöyle bir durum var. Benim arkadaşımın da alması gerekenler öncelikle tamamen bir kasadan ibaret haliyle sizin monitör bu sebeple bizim için gereksiz olanlardan. Ek olarak biz görsel zevkten herhangi bir beklentimiz olmadan bir sistem toplamak üzereydik ki şu an zaten muhtemelen vazgeçilmiş durumda. Biraz kararsızlık biraz da maliyet sebebiyle diyelim. Sisteme dönecek olursak sizdeki renkli fanlar ve su soğutma da bizim için fuzuli olan ekipmanlardan ne yazık ki. Benim arkadaşıma önerdiğim sistemde 3800X ve 16 Gb 4000 Mhz b-die önbellekler vardı ve maliyet sizin talep ettiğiniz miktarlardaydı. Bu sebeple bizim için pek makul bir seçenek değil. Bunca şeyi yazmış olmamın sebebi de eğer bize gerek olmayan bazı ürünleri çıkardıktan sonra sıkı bir pazarlıkla cazip hale getirebilirseniz ürünlerinizi o zaman belki tercih ettirebilirim. Maksadım tamamen size de yardımcı olabilmeye çalışmak, lütfen yanlış anlamayın.

Benim için ise geçmiş mesajları okuduysanız yeterlilikten ziyade geliştirme yolunda olduğumdan üç parçası hariç tamamı fuzuli. O üç parça da hedeflerimden değil zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı