Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.239 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Mayıs 2021 #51 453476 dedi: Yakın zamanda ilk işim öğrenmek olacak zaten. Ne var bu imzada? Arkadaş güzel ve havalı bir söz yazmış. Genişletmek için tıkla... Neyin nirvanası? Süt içerken yaşadığı hazzın nirvanası mı? Hayatında ne yaşadı böyle sözler yazabiliyor?
453476 dedi: Yakın zamanda ilk işim öğrenmek olacak zaten. Ne var bu imzada? Arkadaş güzel ve havalı bir söz yazmış. Genişletmek için tıkla... Neyin nirvanası? Süt içerken yaşadığı hazzın nirvanası mı? Hayatında ne yaşadı böyle sözler yazabiliyor?
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 920 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2021 #52 Semihfuat32 dedi: Arkadaş mizah yapmış olmalı. Umarım. Genişletmek için tıkla... Umarım.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Mayıs 2021 #53 Glade dedi: Demek istediğim şey, herkesi sarmış bu üstünlük. Genişletmek için tıkla... Kardeşim düşünce yapını değiştirmeni öneririm. Bu imzadan ne gibi bir üstünlük çıkardın? Merak konusu. Forse dedi: Neyin nirvanası? Süt içerken yaşadığı hazzın nirvanası mı? Hayatında ne yaşadı böyle sözler yazabiliyor? Genişletmek için tıkla... Neden rahatsız ediyor sizi bu tarz sözler? Adamın canı istemiş yazmış ne var? Adamın imzası sizi ilgilendirmez.
Glade dedi: Demek istediğim şey, herkesi sarmış bu üstünlük. Genişletmek için tıkla... Kardeşim düşünce yapını değiştirmeni öneririm. Bu imzadan ne gibi bir üstünlük çıkardın? Merak konusu. Forse dedi: Neyin nirvanası? Süt içerken yaşadığı hazzın nirvanası mı? Hayatında ne yaşadı böyle sözler yazabiliyor? Genişletmek için tıkla... Neden rahatsız ediyor sizi bu tarz sözler? Adamın canı istemiş yazmış ne var? Adamın imzası sizi ilgilendirmez.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 28 Mayıs 2021 #54 453476 dedi: Yakın zamanda ilk işim öğrenmek olacak zaten. Ne var bu imzada? Arkadaş güzel ve havalı bir söz yazmış. Genişletmek için tıkla... Nirvana, ÜSTÜNLÜK demektir.
453476 dedi: Yakın zamanda ilk işim öğrenmek olacak zaten. Ne var bu imzada? Arkadaş güzel ve havalı bir söz yazmış. Genişletmek için tıkla... Nirvana, ÜSTÜNLÜK demektir.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #55 Glade dedi: Nirvana, ÜSTÜNLÜK demektir. Genişletmek için tıkla... Dostum üstünlük olarak ne gördün benden?
Glade dedi: Nirvana, ÜSTÜNLÜK demektir. Genişletmek için tıkla... Dostum üstünlük olarak ne gördün benden?
farukomr Picopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 244 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #56 453476 dedi: Yakın zamanda ilk işim öğrenmek olacak zaten. Genişletmek için tıkla... Eğer bir işe hevesli isen onu ertelemezsin dostum. Burada boomerlık yapacağınıza neden kendinizi "üstün" kılacak bir şeyle uğraşmıyorsunuz?
453476 dedi: Yakın zamanda ilk işim öğrenmek olacak zaten. Genişletmek için tıkla... Eğer bir işe hevesli isen onu ertelemezsin dostum. Burada boomerlık yapacağınıza neden kendinizi "üstün" kılacak bir şeyle uğraşmıyorsunuz?
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Mayıs 2021 #57 Glade dedi: Nirvana, ÜSTÜNLÜK demektir. Genişletmek için tıkla... Adam aynı anlamda kullanmamış. Başka bir anlamda kullanmış.
Glade dedi: Nirvana, ÜSTÜNLÜK demektir. Genişletmek için tıkla... Adam aynı anlamda kullanmamış. Başka bir anlamda kullanmış.
EndoBero Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 920 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2021 #58 Glade dedi: Nirvana, üstünlük demektir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaptığı da bir ŞAKA . Neden rahatsız etti acaba seni bu kadar.
Glade dedi: Nirvana, üstünlük demektir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaptığı da bir ŞAKA . Neden rahatsız etti acaba seni bu kadar.
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.579 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 28 Mayıs 2021 #59 Saint Lucia dedi: Dostum üstünlük olarak ne gördün benden? Genişletmek için tıkla... "Adres sorma, sadece Nirvana'yı biliyorum" demek normal bir şey mi? EndoBero dedi: Arkadaşın yaptığı da bir ŞAKA . Neden rahatsız etti acaba seni bu kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam, şaka olsun.
Saint Lucia dedi: Dostum üstünlük olarak ne gördün benden? Genişletmek için tıkla... "Adres sorma, sadece Nirvana'yı biliyorum" demek normal bir şey mi? EndoBero dedi: Arkadaşın yaptığı da bir ŞAKA . Neden rahatsız etti acaba seni bu kadar. Genişletmek için tıkla... Tamam, şaka olsun.
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Mayıs 2021 #60 farukomr dedi: Eğer bir işe hevesli isen onu ertelemezsin dostum. Burada boomerlık yapacağınıza neden kendinizi "üstün" kılacak bir şeyle uğraşmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an yakın zamanda Türkiye'nin en iyi yapay zeka sistemi olacak bir işle uğraşıyorum. Sesimi tanıyor ve algılıyor. Özellikle yapımcısının ses tonunu tanıyabiliyor. Bu yapay zekayı ise başka bir dille kodluyorum. Ve şu an sadece bu yapay zekaya odaklanıyorum.
farukomr dedi: Eğer bir işe hevesli isen onu ertelemezsin dostum. Burada boomerlık yapacağınıza neden kendinizi "üstün" kılacak bir şeyle uğraşmıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an yakın zamanda Türkiye'nin en iyi yapay zeka sistemi olacak bir işle uğraşıyorum. Sesimi tanıyor ve algılıyor. Özellikle yapımcısının ses tonunu tanıyabiliyor. Bu yapay zekayı ise başka bir dille kodluyorum. Ve şu an sadece bu yapay zekaya odaklanıyorum.