Yeni neslin kendini üstün görmesi

1622210274281.png

Adam doğru söylüyor bu arada. Gençlerin çoğu aylak aylak dolaşıyor. Bir şey öğrendikleri & bildikleri yok. Kusura bakmayın ama bu adam aylak aylak dolaşanlardan daha üstün bana göre. En azından bir şeyler öğreniyor.

Adam doğru söylüyor bu arada. Gençlerin çoğu aylak aylak dolaşıyor. Bir şey öğrendikleri & bildikleri yok. Kusura bakmayın ama bu adam aylak aylak dolaşanlardan daha üstün bana göre. En azından bir şeyler öğreniyor.

C++ öğrenmiş iki ayda çok doğru söylüyor gerçekten (!)

Y kuşağından 10 kat daha üstün en azından. Herkesin her şey için az çok bilgisi var.
Bu ülkenin ekmeğini Y kuşağı yedi.

Z kuşağı Z kuşağı. Kötülemeyi bırakın artık. Etrafınızda olan çocuklar tüm Z kuşağını kapsamıyor. Çalışan, didinen, bir yere gelmek için elinden geleni yapan, zeki ve çalışkan çocuklar var. Onları konuşun bırakın bu. En fazla 10 tane örneği olan çocukları.
Yanlışlıkla 10 yazdınız herhalde. Gördüğüm Z kuşağı çocuklarının %90'ı aynı.

Bu nesildeki çoğu kişi rahat yaşam sürdüğü için kendilerini üstün görüyorlar. Kendi yaşlarımda birçok insanla karşılaştım. Eli yüzü düzgün olanların hepsi ya zorlu bir yaşam sürüyor ya da ailesi tarafından güzel yetiştirilmiş bireylerdi. Herkesin hikayesi farklıdır.

( İlk mesajım. Hatam varsa kusura bakmayın :) )

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı