Yeni Numara Almak İçin En Uygun Operatör

Uygun fiyatlı tarifeleri ve bulunduğum konumda (Kayseri Cumhuriyet Meydanı'na yakın) iyi çektiği için Vodafone kullanıyorum. 750 dk, 250 SMS ve 6+2 GB internete aylık 37 TL ödüyorum; tarifem Uyumlu 6. Bu arada müşteri hizmetlerinde devreden olmadığını söylemelerine rağmen tarifem devreden.

Turkcell'in fahiş fiyatları ve paketleri (bu kısımla ilgilenmediğini söylemişsin ama yine de söyleyeyim) yüzünden Vodafone'a geçtim. Memnunum.

Geçen paket yükseltimi için aradılar. İşte şu kadar şu kadar arttıralım, fiyatı da bu yapalım falan filan. Kardeşim ben paketimden memnunum, ihtiyacım olursa bulurum ben sizi, aramayın beni zırt pırt dedim. O günden beridir aramıyorlar, kara listeye aldılar herhalde. :D

Karşıdaki kız da bayağı bozuldu, bir şey diyemedi 3-4 saniye. Ben de kapattım. Taciz ederseniz insanları, alacağınız cevap da böyle olur.
Hocam vodofone bundan 10 yıl önce çekim sorunları yaşıyordu yanlışsam düzeltin. Şimdi nasıl çekim sorunları var mı ve biraz bilgilendirir misiniz vodofone hakkında?

Hocam Vodofone bundan 10 yıl önce çekim sorunları yaşıyordu yanlışsam düzeltin. Şimdi nasıl çekim sorunları var mı ve biraz bilgilendirir misiniz Vodofone hakkında?
Ben İstanbul'da yaşıyorum ve İstanbul'un her yerinde bulundum, sıkıntı çektirmedi bana. Bunun dışında Türkiye'nin Anadolu şehirlerine de gittim, köylük bölgelerde duruma göre değişiyor. Örneğin 100 metre ileride Turkcell iyi çekerken, 100 metre ileride Vodafone iyi çekebiliyor. Değişken bir konu.

Büyük şehirde yaşadığım için çekim olarak hiçbiri üzmez diye düşünüyorum, geriye tercih için fiyat politikası ve paket avantajları kalıyor.

Hocam Vodafone bundan 10 yıl önce çekim sorunları yaşıyordu, yanlışsam düzeltin. Şimdi nasıl, çekim sorunları var mı ve biraz bilgilendirir misiniz Vodafone hakkında?
Bulunduğunuz konuma göre değişir. Mesela A konumunda Vodafone çok iyi çekerken B konumunda Turkcell iyi çeker.

Kayseri'de gittiğim her yerde (özellikle meydan ve çevresi) 4G şebekesi sorunsuz çalışıyor, bu konuda beni hiç üzmedi. 3G şebekesini denemedim.

Paketleri kullanmadığım için verdikleri hizmetlerin fiyatları önemli değil. Aradığım kriterler; olabildiğince bizzat operatörün beni taciz etmemesi, sağa sola, olur olmadık yerlere numaramı verip gizliliğimi tehlikeye atmaması. Özellikle son birkaç yılda numarasını yeni alan arkadaşların deneyimleri benim için önemli.

Türk Telekom'dan alma. Ben sadece bunu diyebilirim.

Net konuşuyorum. Merkezi ya da büyük illerden birisinde yaşıyorsanız, çevrenizde bulunan insanların da görüşünü alarak operatör tercihinizi yapabilirsiniz. Küçük ilçelerde ya da benzer şekilde insan yoğunluğun az olduğu bir yerde yaşıyorsanız, tercihinizi Turkcell'den yana kullanmanızı öneririm. Maalesef büyük şehirler dışında, operatör şirketleri yatırımlar yapmıyorlar!

Net konuşuyorum. Merkezi ya da büyük illerden birisinde yaşıyorsanız, çevrenizde bulunan insanların da görüşünü alarak operatör tercihinizi yapabilirsiniz. Küçük ilçelerde ya da benzer şekilde insan yoğunluğun az olduğu bir yerde yaşıyorsanız, tercihinizi Turkcell'den yana kullanmanızı öneririm. Maalesef büyük şehirler dışında, operatör şirketleri yatırımlar yapmıyorlar!
Sanırım yanlış anladınız, bölgede internet çekmese bile benim için fark etmiyor, sadece numaramın sağda solda gezmesini istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı