Yeni operasyon alınır mı?

Broken Fang operasyonunu operasyon çıktıktan 4 ay sonra falan almıştım. O zaman almama rağmen 150-200TL civarı kar yapmıştım. Bu operasyon yeni çıktı. Sizce alsam kâr eder miyim?

Edersiniz. Yabancı insanlar yabancı kurdan kendilerine göre düşük, size göre yüksek fiyatlara kasalarınızı satın alıyor iyi kasarsanız 2 3 kat kâr edebilirsiniz.

Not: Kasalar örnektir ajanlardada iyi para var.

Hocam sence kasa almak mı daha karlı olur yoksa yıldız biriktirip üstat ajan almak mı?

CS de yeni güncelleme bomba dropluyor o güzel ama tnin oradaki duvar kötü olmuş

Kar edebilirsiniz.

Hocam sence kasa almak mı daha karlı olur yoksa yıldız biriktirip üstat ajan almak mı?

Ajanların kaç yıldız istediğini bilmiyorum hocam. Ama bir önceki operasyonda kasaların açılış fiyatı 8.50TL ajanların 70TL olmuştu. (ortalama fiyat 120TL eden ajanlarda vardı)

Evet öyle, 1 hafta ban oluyor alınca. En üst seviye yani üstat ajanlar 25 yıldız ile alınıyor. Şu pazar banı muhabbeti olmasa en azından fiyatları öğrenirdik.

Düz mantık ile hesaplarsak kasalar 2 yıldız 8.5TL 25 yıldız ajanlar 100TL üzerinde olur.

Birşey diycem de ben pek iyi bilmiyorum şimdi ben bunu satin aldigimda bana bir madalya vericek mi ? gorev yapmadan sadece satin aldigim zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…