Diyorum sandıklar satılmıyorsa diğer yöntemler en fazla 30-40 tl kar edebilirsiniz. Mor bile hayal çünkü bu sandıklar da.Pardon 130muş düzelttim. Oyun tavsiyesi istemiyorum sizden. Alınır mı alınmaz mı? Alınırsa ne gibi yeniliklere sahip olacağım.
Diyorum sandıklar satılmıyorsa diğer yöntemler en fazla 30-40 tl kar edebilirsiniz. Mor bile hayal çünkü bu sandıklar da.Pardon 130muş düzelttim. Oyun tavsiyesi istemiyorum sizden. Alınır mı alınmaz mı? Alınırsa ne gibi yeniliklere sahip olacağım.
Neye göre alınır?Alınır.
Diyorum sandıklar satılmıyorsa diğer yöntemler en fazla 30-40 TL kar edebilirsiniz. Mor bile hayal çünkü bu sandıklar da.
Bana göre alınır.Neye göre alınır?
Günde 6 saatini gömüyorsan al.Prime var ve kasa alım satım yapabilirim.
Hayır öyle değil. Şuan herkes de operasyon kasasının banı var. Eğer kasayı 2-3 tl den koyarlarsa bu operasyon tam bir fiyasko hatta daha satılmayacak bile diyenler var.Prime var ve kasa alım satım yapabilirim.
Anladım.Bana göre alınır.
Alınır. Neden alınır söyleyeyim. RDR2 almak istiyorsan riske girersin mesela. Operasyonu alıp kasa ile düşük risk alırsın. Tüm yıldızları koleksiyona basıp büyük risk de alabilirsin. Ondan sonra istediğin oyunu alırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.