Çok kolay. Insider'da dev kanalda olduğundan emin ol. Sonra Microsoft Store'dan güncellemeleri denetle. Paint güncellemesi karşına çıkacak.
Çıkarsan güncelleme gelmez. Birdaha katılman lazım.Ben beta kanalından kurdum sonra Insider'dan çıktım.
@sevkanbas
Çıkarsan güncelleme gelmez. Birdaha katılman lazım.
Maalesef sürümle alakası yok. Microsoft bu paint güncellemesini dev kanalda olanlara verdi. Dev kanaldaysan güncelleme düşüyor.
Maalesef sürümle alakası yok. Microsoft bu paint güncellemesini dev kanalda olanlara verdi. Dev kanaldaysan güncelleme düşüyor.
Bunu bilemiyorum ama 5 ekimde gelmesi lazım. Çok meraklıysan yeni painte sistemin hayli hayli dev kanala yetecektir. Kasma vb. sorunlar yaşamazsın.5 Ekim'de bana güncelleme gelir mi?
@sevkanbas
Bunu bilemiyorum ama 5 Ekim'de gelmesi lazım. Çok meraklıysan yeni painte sistemin hayli hayli dev kanala yetecektir. Kasma vb. sorunlar yaşamazsın.
Anladıgım kadarıyla su an için odenmli değil bu dev kanalı deneme amaclı bir kanalı simdi dev Channel'a gecıyim mi dosyalar gider mi?
@sevkanbas
@sevkanbas
@sevkanbas
@sevkanbas
Kusura bakma cevap veremedim. Dev kanala geçersen hiç birşey olmaz. Her şey aynı kalır. Sadece update gelir onu yaparsın. Memmun olmazsan çıkar update i silersinAnladıgım kadarıyla su an için odenmli değil bu dev kanalı deneme amaclı bir kanalı simdi dev Channel'a gecıyim mi dosyalar gider mi?
@sevkanbas
@sevkanbas
@sevkanbas
@sevkanbas
Bir şey sordum son bu kadar mı zor cevap vermek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.