Yeni PC'ye eski HDD takmak

perseverance

Kilopat
Makaleler
4
Hayırlı Cumalar.
Yeni bilgisayarım var, ancak önemli dosyalarımı eski bilgisayardan almayı unuttum.
Eski pc'yi çalıştıracağıma harddiskini yenisine takayım dedim.
Fakat harddiskte XP kurulu, yani bilgisayarımı açtığım zaman windows 10 yerine xp açma durumu olabilir Mi?
Ya da başka bir sorun olabilir Mi?

Eğer yeni bilgisayarınızı önceden açtıysanız, yani bir diske işletim sistemi kurup onu boot ettiyseniz anakart her zaman onu başlatır. Büyük ihtimalle XP açılmaz merak etmeyin.
Teşekkür ederim.
Yalnız eski disk ile işim bitince içindekileri tümünü nasıl Silebilirim?
+ eski diskte c ve d bölümü mevcut, yenisinede de c ve d var.
Hata çıkabilir Mi?

İlk defa işletim sistemini kurduğunuz yerde disk seçme yeri var. Oradaki biçimlendir seçeneğine tıklayarak silebilirsiniz sanırım. Yoksa dosyalarını silmesi için bakkala yollayabilirsiniz. Dikkat sadece eski HDD' yi yollayın :)

Kardeş xp de çalışsada sıkıntı olmaz,yeni bilgisayarının hddsini de görür gönül rahatlığıyla tak.Yanlış bilmiyosam başta sorar xpdemi çalışsın windows 10damı diye.Biçimlendirmede pek bişey kaybetmezsini eski hddniz kaç gb ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı