Bu videolara bakarak yapabilirsiniz.
Evet. İkisini de izleyin birinde Flash'ı hazırlarken diğerinde de Windows'u kuruyor.2. Attığın linki format atmak için kullanabilir miyim?
Microsoftun sitesinden iso dosyası indirmen lazım, inince dosyayı açıp hedef belleği gösterip ona kurduracaksın ardından bellek ile boot et yükleme ekranı çıkar ssd ile max 15 dk sürer hdd ile 30dkya kadar uzayabilir, kolay gelsin.Arkadaşkar parçalara evde onları ben kendim toplayacağım ve Windows yüklemem lazım sanırım flasha, onu nereden atacağım? Bir link falan var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim![]()
Arkadaşkar parçalara evde onları ben kendim toplayacağım ve Windows yüklemem lazım sanırım flasha, onu nereden atacağım? Bir link falan var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim![]()
UEFI olarak kurabilir miyiz buradan indirirsem?Windows 10'u İndirin buradan indirebilirsin
Belleğin UEFI destekliyorsa evet, desteklemiyorsa biostan Legacy'e alıp yapabilirsin.UEFI olarak kurabilir miyiz buradan indirirsem?
UEFI olarak kurabilir miyiz buradan indirirsem?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.