Yeni RAM takılınca eskisi CPU-Z'de görünmüyor

RAM'i taktım, hem BIOS hem işletim sistemi gayet iyi ilerliyor RAM de tanınıyor fakat CPU-Z gördüğüm zaman içerisinde gömülü lehimli olan SK Hynix markalı RAM görünmüyor. Sadece 16 GB olduğunu gösteriyor CPU-Z.
BIOS ve işletim sisteminde göründüğünden dolayı bir sıkıntı olmaz. CPU-Z'de lehimli RAM'lerin gözükmemesi sadece sizin karşılaştığınız bir durum değil, internette bolca örneği var. Yani problem yok sisteminizde, tamamen CPU-Z ile alakalı bir durum söz konusu.

Konuda bahsettiğim gibi, Görev Yöneticisi dahil aynı zamanda BIOS ve Linux sistemimde de aynı şekilde algılanıyor. Her şeyin başında bilgisayarımın açılması çalıştığının göstergesi bence. Yardımlarınız için teşekkürler, sorun CPU-Z herhalde dediğiniz gibi.
Nedemek hocam,bu sorun genellikle Ram yeni takılınca Cpu-Z'nin onu algılayamamış olması.

Konuda bahsettiğim gibi, Görev Yöneticisi dahil aynı zamanda BIOS ve Linux sistemimde de aynı şekilde algılanıyor. Her şeyin başında bilgisayarımın açılması çalıştığının göstergesi bence. Yardımlarınız için teşekkürler, sorun CPU-Z herhalde dediğiniz gibi.
Ve aynı zamanda Cpu-Z genellikle Lehimli Ram'leri görmez,Ram sağlam,onunla alakalı bir durum değil.

@ROCKSTARLIVIN' hocam Sorununuzu kim çözdüyse onu çözüldü yapmayı unutmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı