Yeni reşit olmuş biri için banka kartı önerileriniz nelerdir?

Kokoreç232

Hectopat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
207
Makaleler
1
Çözümler
2
Merhaba arkadaşlar. Hesaba sadece para girip çıkacak. Arada sırada para transferi alınıp yapılacak. Önerilerinizi bekliyorum aidat olmaması veya az olması ise sizlerden isteğimdir.
 
Enpara akmaz kokmaz internetten başvuru yapıp 1 haftaya kartın elinde oluyor ücret falanda yok uygulamasıda basit karışık değil.
 
Ben bu tip işler için vakıfın bankomat kartını kullanıyorum. Ama sık para giriş çıkışı olacaksa komisyonsuz olan hangisiyse en uygunu o olur.
 
Az önce Enpara müşteri hizmetleri ile konuştum şu an aklımda onlar var diğer önerdiğiniz bankalar ile de konuşup kararımı buraya yazacağım teşekkür ederim.

Enpara yeterli, ama kredi teklifleri, kredili mevduat hesap teklifleri gelecektir zamanla, bulaşmamakta fayda var 🤷‍♂️

Evet müşteri hizmetlerinden bilgi aldım konuda dikkatli olmakta fayda var.
 
Banka kartının bir esprisi yoktur zaten komisyon almayanlara bakın. Ziraat komisyon aldığı için önermem, Enpara hakkında bilgim yok ama Denizbank kullanıyorum işlemler eft ve fast 0 komisyon yani ücretsiz tavsiye ederim.
 
Banka kartı olarak Enpara öneririm, zaten banka kartı için bu kadar araştırma yapmanıza gerek yok. Havale, EFT, FAST gibi işlemlerde sizin için ücret almamaları birinci önceliğiniz olmalı, nasılsa yeni reşit olmuşsunuz ve büyük ihtimalle öğrencisiniz.

Bu yüzden şuanda kredi kartı kullanacağınızı düşünmüyorum (öğrenciyseniz, çalışmıyorsanız) o yüzden direkt olarak Enpara ile devam edin, diğer bankalar sanırım işlem ücreti alıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı