Yeni RTX 4070 sistemde GTA 5'te saliselik takılmalar oluyor

modg1903

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni sistem topladım GTA 5 Online ve story mode saliselik takılmalar yaratıyor eski sistemimde böyle bir sorun olmuyordu şu anki sistemimde rahatsız edici takılmalar oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sistem özellikleri.

AMD Ryzen 7 9800x3D.
Zotac RTX 4070 Twin Force.
G.Skill Trident Z5 RGB 7600 MHz 2x16 RAM (32 GB)
Samsung EVO Plus M.2 SSD kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Modlardan dolayı olabilir

Sadece GTA 5'te mi oluyor? Ve driverlar güncel mi?

modtan kastın nedir tam olarak anlayamadım yüksek donanımlara sahibim ama oyunlarda takılması garip ? darboğaz söz konusu mudur
Mod oyunun davranışını değiştiren dosyalara deniyor hocam araba ekleme vb. gibi.

Sadece GTA 5'te mi oluyor? Ve driverlar güncel mi?

Mod oyunun davranışını değiştiren dosyalara deniyor hocam araba ekleme vb. gibi.

Evet şu anda GTA 5'te problem yaşıyorum

GTA 5 Online modtada öyle driverlerim son sürümde bir de eski sürüm ekran kartı kurup deneyeceğim bazen yeni gelen güncellemeler stabil çalışmayabiliyor.

Modtan kastın nedir tam olarak anlayamadım yüksek donanımlara sahibim ama oyunlarda takılması garip? Darboğaz söz konusu mudur?

Bazı modlar oyunun dosyalarını değiştirdiği için işleyişte sıkıntı oluyor dosya doğrulayıp tekrar deneyin

Bazı modlar oyunun dosyalarını değiştirdiği için işleyişte sıkıntı oluyor dosya doğrulayıp tekrar deneyin.

Yanlış anlamadıysam arkadaş story mod derken oyunun hikaye modunu kastetmiş, başka bir mod değil.

Evet şu anda GTA 5'te problem yaşıyorum

GTA 5 Online modtada öyle driverlerim son sürümde bir de eski sürüm ekran kartı kurup deneyeceğim bazen yeni gelen güncellemeler stabil çalışmayabiliyor.
Oyunda kaç FPS alıyorsunuz? Rage engine (GTA5'in oyun motoru) oyun 170 FPS'nin üstüne çıkınca biraz buglanmaya başlıyor. yüksek FPS alıyorsanız 144FPS'e limitlemeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…