RTX 2060 sistemde GTA 5 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Yarst

Kilopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Meslek
Witcher
Konu başlıktakı gibi. RTX 2060'ım var, sistemlerim gözüküyor zaten, bilmiyorum. Ayarları fulleyip deneyeyim dedim, daha da düştü FPS. Sistem 60 65 derece civarlarında oluyor. Yüksek ayarlarında 50 60 FPS, orta yüksekte 70 60 arası, neden böyle oluyor? Sistemde overclock da var ama çok kasıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
50-60 fps? Çok kasıyor?
Büyük ihtimalle 144 Hz monitör kullanıyor, oyunları 100+ FPS'de görmeye alışınca 60 FPS belli bir süre kasıyor hissiyatı verecektir. Şahsen seneler önce HD 2400 Pro ile oyunları 60 Hz monitörde en düşük ayarlarda 30-45 FPS arası bitiren biri olarak şuan Ultra'da 75 FPS altı oyun görünce kaçıyorum.

Ben de Online'da kasmalar hissediyorum. 2060 daha yüksek FPS'ler vermeli. Harddisk buna sebebiyet verebilir mi?

Konu başlıktakı gibi. RTX 2060'ım var, sistemlerim gözüküyor zaten, bilmiyorum. Ayarları fulleyip deneyeyim dedim, daha da düştü FPS. Sistem 60 65 derece civarlarında oluyor. Yüksek ayarlarında 50 60 FPS, orta yüksekte 70 60 arası, neden böyle oluyor? Sistemde overclock da var ama çok kasıyor.

Darboğaz olabilir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı