Arkadaşlar merhaba, 20 günlük bir bilgisayara sahibim fakat oyunlarda takılmalar oluyor. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı bazen takılıyor bazen daha az takılmalar oluyor. Sabah denediğimde Forza 4 takılmadan açtı fakat şimdi my dream setup oyununu açınca aşırı takılmalar mevcut oluyor. Video çekmiştim fakat buraya yükleyemiyorum zannedersem. Coil whine sesi her takıldığında duruyor sonra tekrar devam ediyor. Hangi testi yaptıysam bir şey çıkmadı. Bütün ekran kartı sürücülerim olsun Windows olsun BIOS olsun her şeyim güncel çözümü bulamadım. Ekran kartı mı bozuk acaba?
Maalesef başka PSU yok fakat kabloları da ön panelden kontrol ettiğimde anakarta düzgün takılıydı
@ametcorn yüksek voltaj çekiyormuş zannedersem her ihtimale karşı PSU'yu yüksek almıştım sorun olacağını zannetmiyorjm ya. Bir de üstüne 5 ay geçmiş çözmüşlerdir bence
Yarın ilk işim bunu denemek olacak. Teşekkür ederim. YouTube açılmadığı için videoyu izleyemiyorum şu anda. Bir de ben BIOS güncellerken sadece anakartımın sitesinden BIOS indirip kurdum, Chipset vs ellemedim. Az önce başka bir konuyu okurken gördüm chipset güncelleme diye bir şey varmış. O yüzden olabilir mi acaba?
Yarın ilk işim bunu denemek olacak. Teşekkür ederim. YouTube açılmadığı için videoyu izleyemiyorum şu anda. Bir de ben BIOS güncellerken sadece anakartımın sitesinden BIOS indirip kurdum, Chipset vs ellemedim. Az önce başka bir konuyu okurken gördüm chipset güncelleme diye bir şey varmış. O yüzden olabilir mi acaba?