Yeni RTX 4070 Ti Super sistem çok fazla takılıyor

keremsayar1

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB
SSD veya HDD modeli
2TB
Ekran kartı
RTX 4070 ti Super
Anakart
Msi B760 Tomahawk Wi-Fi
İşlemci
İ5-14600K
Arkadaşlar merhaba, 20 günlük bir bilgisayara sahibim fakat oyunlarda takılmalar oluyor. Bu durum çok canımı sıkmaya başladı bazen takılıyor bazen daha az takılmalar oluyor. Sabah denediğimde Forza 4 takılmadan açtı fakat şimdi my dream setup oyununu açınca aşırı takılmalar mevcut oluyor. Video çekmiştim fakat buraya yükleyemiyorum zannedersem. Coil whine sesi her takıldığında duruyor sonra tekrar devam ediyor. Hangi testi yaptıysam bir şey çıkmadı. Bütün ekran kartı sürücülerim olsun Windows olsun BIOS olsun her şeyim güncel çözümü bulamadım. Ekran kartı mı bozuk acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam başka bir psu ile deneme şansınız varsa deneyin derim artı olarak kablo bağlantılarını tekrar kontrol edin

Emin değilim fakat belki Windows da sorun olmuş olabilir bir reset atmanızı öneririm.

Yarın onu denemeye çalışacağım Windows 11 Pro yüklüydü SağlamLisans'tan key alıp etkinleştirmiştim artık düzelmezse servise vereceğim

Hocam başka bir PSU ile deneme şansınız varsa deneyin derim artı olarak kablo bağlantılarını tekrar kontrol edin

Maalesef başka PSU yok fakat kabloları da ön panelden kontrol ettiğimde anakarta düzgün takılıydı

@ametcorn yüksek voltaj çekiyormuş zannedersem her ihtimale karşı PSU'yu yüksek almıştım sorun olacağını zannetmiyorjm ya. Bir de üstüne 5 ay geçmiş çözmüşlerdir bence

Son Windows 24H2 sürümü Nvidia ile bu tarz sorunlara sebep olabiliyor. Dün çıkan Nvidia güncellemesinden sonra aşağıdaki videodakileri yaparak çözdüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son Windows 24H2 sürümü NVIDIA ile bu tarz sorunlara sebep olabiliyor. Dün çıkan NVIDIA güncellemesinden sonra aşağıdaki videodakileri yaparak çözdüm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yarın ilk işim bunu denemek olacak. Teşekkür ederim. YouTube açılmadığı için videoyu izleyemiyorum şu anda. Bir de ben BIOS güncellerken sadece anakartımın sitesinden BIOS indirip kurdum, Chipset vs ellemedim. Az önce başka bir konuyu okurken gördüm chipset güncelleme diye bir şey varmış. O yüzden olabilir mi acaba?

Yarın ilk işim bunu denemek olacak. Teşekkür ederim. YouTube açılmadığı için videoyu izleyemiyorum şu anda. Bir de ben BIOS güncellerken sadece anakartımın sitesinden BIOS indirip kurdum, Chipset vs ellemedim. Az önce başka bir konuyu okurken gördüm chipset güncelleme diye bir şey varmış. O yüzden olabilir mi acaba?
Olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı