Yeni RTX laptoplar beklenmeli mi?

Laptop almak için beklenmeli mi?

• Evet, Beklenmeli

Oy: 15 78,9%
  • Hayır,Beklenmemeli

Oy: 4 21,1%

• Oy verenlerin toplamı
    19
Hocam zaten yenilenen RTX 2060 lar RTX2060 Refresh diye geçmiyor mu?
Monster öyle yazmış
RTX 2070-2080 içinse Super eklemesi yapılmış
3060 serisini bilmiyorum o ayrı mı?
3000 serisi gelecek olan ekran kartları. 1070, 1080, 2070, 2080 kartları Max-Q olarak standart konulur mobil cihazlara. 50 ve 60 serilerinin masaüstüne yakın versiyonları var sadece. Refresh olayını bilmiyorum fakat malum olaylar yüzünden 3000 serisi geciktiği için çıkmış olabilirler.

3000 serisi gelecek olan ekran kartları. 1070, 1080, 2070, 2080 kartları Max-Q olarak standart konulur mobil cihazlara. 50 ve 60 serilerinin masaüstüne yakın versiyonları var sadece. Refresh olayını bilmiyorum fakat malum olaylar yüzünden 3000 serisi geciktiği için çıkmış olabilirler.
Max-Q olayını biliyorum hocam.
Galiba malum olaylardan ötürü bu ara Super-Refreshli 2000 serisi ekran kartları olucak
Peki 3000 serisi ne zaman laptoplara gelecek tahmini?
15'6 inç ekranda RTX den ne kadar zevk alırsın tartışılır. Bence 17 inç almalısın en az
Çok büyük ve taşıma anlamında ağır oluyor laptop

Sizce fiyatına değer mi?

Son düzenleme:
Kullanacağın programlar AVX512 kullanmıyorsa Ryzen 4000 serisi çok daha uygun olur. Her yönüyle Intel işlemcilerden daha güçlü. Ekran kartı için Nvidia'nın fiyatları pek düşük tutacağını düşünmüyorum. Arttırdıkları performans kadar fiyatı da yükseltecektir. O yüzden stikta olduğunda 4800H ve RTX2060 laptoplardan birini almanı öneririm.

Kullanacağın programlar AVX512 kullanmıyorsa Ryzen 4000 serisi çok daha uygun olur. Her yönüyle Intel işlemcilerden daha güçlü. Ekran kartı için Nvidia'nın fiyatları pek düşük tutacağını düşünmüyorum. Arttırdıkları performans kadar fiyatı da yükseltecektir. O yüzden stikta olduğunda 4800H ve RTX2060 laptoplardan birini almanı öneririm.

Ne zaman tahmini stoklara girer?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı