Yeni RX 7700 XT sistem kasıyor

rexnqwi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım RX 7700 XT ve Ryzen 5 7600 sistem aldık, dün evine gelmiş kurup Assetto Corsa ve CS2'de test ettiğinde oyun donuyormuş. Neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım RX 7700 XT ve Ryzen 5 7600 sistem aldık, dün evine gelmiş kurup Assetto Corsa ve CS2'de test ettiğinde oyun donuyormuş. Neden olabilir?

Donuyor derken nasıl yani? Benim arkadaşımda 7700 XT ve 7500F'li bir sistem almıştı ama sorun yoktu deneyimlediğimde, ve tam olarak sistem özelliklerini de atabilir misin?

Açtığınız gibi sürücüleri güncellemeden oyun girmeyin. BİOS güncel olmayabilir, güncelleyin. Yaşadığınız durum normal değil.

Driver güncellemelerini yaptı mı? Hazır sistem mi kendisi mi topladı?
Hazır sistem, driver bios felan hiç ellemedi şimdi ekran kartı driveri kurmuştuk hala aynı

Donuyor derken nasıl yani? Benim arkadaşımda 7700 XT ve 7500F'li bir sistem almıştı ama sorun yoktu deneyimlediğimde, ve tam olarak sistem özelliklerini de atabilir misin?
Tüm driverları yüklemiş mi, ekran kartı BIOS güncellemesi yapmış mı?
Açtığınız gibi sürücüleri güncellemeden oyun girmeyin. BİOS güncel olmayabilir, güncelleyin. Yaşadığınız durum normal değil.
Akıcı değil, küçük küçük droplar oluyor. FPS değerlerine bakamadık daha, hazır sistem aldı BİOS vs. güncel mi bilmiyoruz sadece ekran kartı driveri yükledik

Hazır sistem, driver BIOS falan hiç ellemedi şimdi ekran kartı driveri kurmuştuk hala aynı.

Akıcı değil, küçük küçük droplar oluyor. FPS değerlerine bakamadık daha, hazır sistem aldı BIOS vs. güncel mi bilmiyoruz sadece ekran kartı driveri yükledik.

Benim de arkadaşım hazır sistem aldı, ama hiç drop yemedi şu an halada aldığından beri aynı yazılımları kullanıyor ekran kartının dışında, büyük ihtimalle yazılımla alakalıdır driverları güncelledikten sonra deneyin, AVG değil de %0.1 gibi olan FPS değerlerine dikkat edin test yaparken.

Benim de arkadaşım hazır sistem aldı, ama hiç drop yemedi şu an halada aldığından beri aynı yazılımları kullanıyor ekran kartının dışında, büyük ihtimalle yazılımla alakalıdır driverları güncelledikten sonra deneyin, AVG değil de %0.1 gibi olan FPS değerlerine dikkat edin test yaparken.
BİOS sürümü geçen seneden kalma, üzerine 6 sürüm daha çıkmış. Bundan dolayı olabilir mi Güncelleyelim mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı