Eğer telefonunuz sıfır alındıysa ve henüz yeni yeni kullanmaya başladıysanız ilk iki hafta cihaz kendini sizin kullanım kosullariniza göre kalibre etmeye çalışıyor diye biliyorum. Eğer bir haftanın sonunda pil süresi halen daha internetteki diğer kullanıcılardan düşükse o zaman işin rengi değişir tabi. (Farklı bir modelde aynı sorunu yaşadım ilk hafta 4 saat ancak görebiliyordum 60Hz ile.)
Eğer telefonunuz sıfır alındıysa ve henüz yeni yeni kullanmaya başladıysanız ilk iki hafta cihaz kendini sizin kullanım kosullariniza göre kalibre etmeye çalışıyor diye biliyorum. Eğer bir haftanın sonunda pil süresi halen daha internetteki diğer kullanıcılardan düşükse o zaman işin rengi değişir tabii.
Telefon sıfır olduğu için bu durumun normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü cihaz bakımında ortalama kullanım süresi için "Kullanım özellikleri öğreniliyor..." yazıyor bu durumda. En azından benim deneyimim o yönde.
Telefon sıfır olduğu için bu durumun normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü cihaz bakımında ortalama kullanım süresi için "Kullanım özellikleri öğreniliyor..." yazıyor bu durumda. En azından benim deneyimim o yönde.