Yeni S23 Ultra'nın şarjı hızlı bitiyor

Eğer telefonunuz sıfır alındıysa ve henüz yeni yeni kullanmaya başladıysanız ilk iki hafta cihaz kendini sizin kullanım kosullariniza göre kalibre etmeye çalışıyor diye biliyorum. Eğer bir haftanın sonunda pil süresi halen daha internetteki diğer kullanıcılardan düşükse o zaman işin rengi değişir tabi. (Farklı bir modelde aynı sorunu yaşadım ilk hafta 4 saat ancak görebiliyordum 60Hz ile.)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250312_102529_Device care.jpg
    Screenshot_20250312_102529_Device care.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer telefonunuz sıfır alındıysa ve henüz yeni yeni kullanmaya başladıysanız ilk iki hafta cihaz kendini sizin kullanım kosullariniza göre kalibre etmeye çalışıyor diye biliyorum. Eğer bir haftanın sonunda pil süresi halen daha internetteki diğer kullanıcılardan düşükse o zaman işin rengi değişir tabii.

Sıfır telefon hocam. 1-2 hafta gözlemleyeceğim sağ olun.

Anormal geldi bana, uzun süredir Android kullanmadım ama hiç normal durmuyor.

Telefon sıfır alındığı için olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni telefonlarda öyle olur. İlk 2 hafta telefonu %20 ila %80 şarj aralıklarında kullanmanız lazım ki telefon kendini kalibre etsin.
Pil koruması aktif mi kullanayım? Kapalı mı?

Telefon sıfır olduğu için bu durumun normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü cihaz bakımında ortalama kullanım süresi için "Kullanım özellikleri öğreniliyor..." yazıyor bu durumda. En azından benim deneyimim o yönde.
Tamamdır hocam teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı