Y Yasinerol Hectopat Katılım 24 Ocak 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2017 #1 Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir HDD aldım fakat format atamıyorum. Normal format gibi herhangi bir tuşa basın falan demiyor ve mavi bir Windows ekranında takılı kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?
Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir HDD aldım fakat format atamıyorum. Normal format gibi herhangi bir tuşa basın falan demiyor ve mavi bir Windows ekranında takılı kalıyor. Nasıl düzeltebilirim?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.199 Makaleler 60 Çözümler 807 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2017 #2 USB'ye işletim sistemini yazdırıp format atın.
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2017 #3 Kurulum rehberi burada var. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat İndirme rehberi burada var. Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat USB hazırlama rehberi burada var. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat
Kurulum rehberi burada var. UEFI Windows 10 Kurulum Rehberi - Technopat İndirme rehberi burada var. Windows 10 İndirme Rehberi - Technopat USB hazırlama rehberi burada var. UEFI Windows 10 Kurulum USB'si Hazırlama - Technopat