Yeni Sahte Android Tablet Dolandırıcılığı!

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 137
Makaleler
1
Daha fazla  
Screenshot_2025-12-16-15-04-02-652_com.instagram.android-edit.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Bir sıkıntı çıkmasın diye video böyle)
Bu şekilde sahte Android tabletler türedi. Genellikle iPhone telefonları taklit ederek tasarımlar yapıyorlar. 16 GB RAM, 1 TB hafıza, Android 16 vb. özelliklerle tableti süslüyorlar ve ayarlar üzerinde gerçekten öyle yazıyor.

Peki ya gerçekten öyle mi?
Hayır tabii ki. Device Info HW gibi uygulamalar üzerinden baktığınızda Android sürümü sahte çıkıyor, gerçekte 2 GB RAM'li, 32 GB hafızalı falan oluyor ve çok eski 32 bit tabanlı mobil bir işlemci koyuyorlar. Kameralar direkt sticker. Bir markayı anımsattı, kim acaba? Samsung J5 2016 bile bunları tokat manyağı yapar. Aşırı kalitesiz ve 1 günde elinizde kalacak olan bir ürün olduğunu da hatırlatmak lazım.

Çin'de bilmem kaç merdiven altı fabrikada üretiyorlar böyle ürünler. Radyasyon seviyesi ile 3. bacağınızı çıkartabileceğini ve casus yazılımlı arayüzü ile her şeyinizi çalabileceğini hatırlatmak lazım.

Lütfen bunlara kanmayın ve insanları bilgilendirin. Umarım o satıcıların haberi yoktur ama hiç sanmıyorum. Adam Çin'den gelip "Benim tabletim 16 GB RAM'li, sana vereyim sat" mı diyecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2622867
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Bir sıkıntı çıkmasın diye video böyle)
Bu şekilde sahte Android tabletler türedi. Genellikle iPhone telefonları taklit ederek tasarımlar yapıyorlar. 16 GB RAM, 1 TB hafıza, Android 16 vb. özelliklerle tableti süslüyorlar ve ayarlar üzerinde gerçekten öyle yazıyor.

Peki ya gerçekten öyle mi?
Hayır tabii ki. Device Info HW gibi uygulamalar üzerinden baktığınızda Android sürümü sahte çıkıyor, gerçekte 2 GB RAM'li, 32 GB hafızalı falan oluyor ve çok eski 32 Bit tabanlı mobil bir işlemci koyuyorlar. Kameralar direkt sticker. Bir markayı anımsattı, kim acaba? Samsung J5 2016 bile bunları tokat manyağı yapar. Aşırı kalitesiz ve 1 günde elinizde kalacak olan bir ürün olduğunu da hatırlatmak lazım.

Çin'de bilmem kaç merdiven altı fabrikada üretiyorlar böyle ürünler. Radyasyon seviyesi ile 3. bacağınızı çıkartabileceğini ve casus yazılımlı arayüzü ile her şeyinizi çalabileceğini hatırlatmak lazım.

Lütfen bunlara kanmayın ve insanları bilgilendirin. Umarım o satıcıların haberi yoktur ama hiç sanmıyorum. Adam Çin'den gelip "Benim tabletim 16 GB RAM'li, sana vereyim sat" mı diyecek?

Bu cihazı sosyal medyada görmüştüm, alanlara geçmiş olsun. Çin malı işte ne beklersin ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı