Yeni şampiyon Hwei'yi nasıl buldunuz?

Zayıf bir şampiyon zaten şuan ki winrate'si %20 civarlarında. Oynamayı bilen de yok oyunda. 1-2 Ay sonra işlevsel olacağına eminim yetenek kiti çok güçlü.
 
Merhaba,
Ben şampiyonu beğendim. Hatta bence fazla op. Ne yazık ki insanlar hala nasıl oynanması gerektiği ile ilgili tam fikir sahibi değiller. Eğer eski LoLcülerdenseniz hatırlarsınız taliyah zamanında çıktığında anlaşılmayan bir şampiyondu. İnsanlar yapabileceklerini keşfedince şampiyon ciddi derecede değere bindi ve E-spor takımı olan Samsung'u şampiyon yapmıştı. Şuan bu durumun benzerini yaşayacakmışız gibi hissettiriyor. Ben şampiyonu mainlerim büyük ihtimalle, kompleks şampiyonları severim. Aphelios, Aurelion Sol (eskisini daha çok seviyordum) gibi şampiyonlardan zevk alıyorum. Hweiyi deneme fırsatım çok olmadı. Ancak setini çok beğendim.
Okuduğunuz için Teşekkürler
 
Son düzenleme:
İlk oynadığımda attığım bir yeteneği tekrar bulmam 10 dakika süren enteresan bir şampiyon. Hasar olarak yetersiz olduğunu düşünüyorum ama hızlı ittirmesi iyi bir avantaj. 78 tane yeteneği olduğundan (!) yetenek setinde lazım olandan fazlası var seç beğen kullan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı