Yeni şehirde nasıl lise bulunur?

Dexus

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Athlon(tm) II X2 250
3,20 Ghz Processor
4 Gb Ram
AMD Radeon HD 5500 1 GB Ekran Kartı
Foxconn A74ML 3.0 Series Anakart
Meslek
Bilnet Bilgisayar, Cep Telefonu, Güvenlik Sistemleri
Arkadaşlar öncelikle ben İstanbul'da 87 OBP puanım ile bir Anadolu lisesinde okuyordum. Okul iyiydi. Fakat mecburi olarak Konya'ya taşınacağım. 11.sınıfa geçtim ve sayısal bölümünü seçtim. Ne yapmam gerekiyor? Kendime uygun liseyi nasıl bulacağım? LGS puanım acayip düşük söylemek bile istemiyorum. Sizden tek ricam liseyi neye göre seçeceğim ve nasıl nakil alacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam adres değişikliği sayesinde açık liseye geçebilirsiniz. Derdinizi düzgünce anlatırsanız geçme imkanınız var. Hem puanınız düşük olduğu için hem de taşındığınız şehir İstanbul kadar medeni olmadığı için sıkıntı çekersiniz, en mantıklısı açığa geçmek.

Hocam adres değişikliği sayesinde açık liseye geçebilirsiniz. Derdinizi düzgünce anlatırsanız geçme imkanınız var. Hem puanınız düşük olduğu için hem de taşındığınız şehir İstanbul kadar medeni olmadığı için sıkıntı çekersiniz, en mantıklısı açığa geçmek.

İstanbul çok mu medeni bir şehir?

Bunu tartışmayacağım Konya'nın nasıl bir şehir olduğunu biliyoruz sözde en dindar şehir fakat tec*vüz olayları en çok orada oluyor.

Şu an da sözde en medeni şehirler kriminal suç istatistiği olarak sıranın başını çekiyor. İstismar konusunda İstanbul, İzmir, Ankara ilk sıralarda. Yaşamadan, gezmeden, görmeden yorum yapılması komedi. Ben 5 yıl Konya da çalıştım ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

Şu an da sözde en medeni şehirler kriminal suç istatistiği olarak sıranın başını çekiyor. İstismar konusunda İstanbul, İzmir, Ankara ilk sıralarda. Yaşamadan, gezmeden, görmeden yorum yapılması komedi. Ben 5 yıl Konya da çalıştım ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum.

Dediğim gibi daha fazla tartışmak istemiyorum kendim Türkiye'de birçok yere gittim yurt dışında da birçok yere giden tanıdıklarım var emin olun İstanbul yurt dışına göre çok masum kalıyor.

Kuzenlerim orada yaşıyor. Kimseyle takılmam zaten. Sadece diplomamı alıp gideceğim. Okulları OBP puanıma göremi seçmem lazım. Açığa geçemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı