Python Yeni sekmenin üstte açılması nasıl engellenir?

Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Merhaba. Bir platformda ticari satış konum var. X sürede bir konumu yukarı taşıma hakkım var.
Chat GPT yardımıyla X sürede bir ticari konumu yukarı taşıma buton linkini açacak bir Python kodu yazdırdım.

Çok güzel çalışıyor ama tam ben çok önemli bir iş yapıyorken bir anda internet sekmesi açılınca elim ayağıma dolanıyor.
Bunun arka planda çalışması veya bir şekilde üst sekmede açılarak işimi aksatmaması için yardıma ihtiyacım var. Nasıl yapabilirim?

Not: Python'dan ve yazılımdan neredeyse hiç anlamam. Tamamen Chat GPT yardımıyla yaptım. Ona göre açıklarsanız çok sevinirim.

4. Yöntemi yönetici izinli powershelle yapmalısınız ve dosya yolunu, uygulamanızın dosya yolunu yapın olmazsa görev zamanlayıcısı yolunu söylerim ama 4. olmazsa 3. de olmayabilir.

Hocam önce headless ve --disable-gpu ayarlarını kaldırıp kod çalışıyor mu diye test edin. Eğer çalıştığından eminseniz bu ayarları tekrar ekleyin ve yine test edin. User Agent ekleyin mutlaka.

Şu ayarı da ekleyin: driver.set_window_size(1920, 1080)

Tahminimce headless çalıştırınca captcha çıkıyor. Captcha çıkıyorsa 2Captcha gibi bir servis kullanarak bypass edebilirsiniz. Yine ChatGPT'ye sorarsanız entegre etmenize yardımcı olur.

Teşekkür ederim ama headless ve disable gpu ayarlarının naısl kaldırıldığını bilmiyorum.
Ayar ekleyip kaldırma konusunda bilgim yok maalesef.

Teşekkür ederim ama headless ve disable gpu ayarlarının naısl kaldırıldığını bilmiyorum.
Ayar ekleyip kaldırma konusunda bilgim yok maalesef.
Python:
options.add_argument("--headless") # Headless mod
options.add_argument("--disable-gpu")
Satırlarını kaldırırsanız iş görür.

Python:
options.add_argument("--headless") # Headless mod
options.add_argument("--disable-gpu")
Satırlarını kaldırırsanız iş görür.
Ben size direkt çalışır vaziyetteki kodu iletiyorum hocam. Şu an "Microsoft Edge" tarayıcısı ile düzgünce çalışıyor. Rica etsem bunu arka planda çalışacak, ben iş yapıyorken sürekli üste çıkıp beni bölmeyecek şekilde düzenler misiniz?

import webbrowser
import random
import time

# Açılacak URL'ler
url_x = "https://www.siteadresi.net/kontrol-paneli/" # X linkini buraya ekleyin
url_y = "https://siteadresi.net" # Y linkini buraya ekleyin
url_z = "https://siteadresi.net" # Z linkini buraya ekleyin

# Y ve Z linklerinin dönüşümlü açılmasını sağlamak için bir sayaç
toggle = 0

while True:
# Rastgele süre (15 ile 17 dakika arasında ve her dakika 0-59 saniye arasında)
minutes = random.randint(15, 17)
seconds = random.randint(0, 59)
wait_time = minutes * 60 + seconds # Toplam bekleme süresi (dakika ve saniye olarak)

# X linkini açma
webbrowser.get("windows-default").open(url_x)
print(f"Kontrol paneli linki açıldı. Konu up linki açılmadan önce rastgele bir süre bekleniyor...")

# Y veya Z linklerinden birini açma
wait_between_links = random.randint(5, 10) # Y linki için rastgele 5-10 saniye bekleme
time.sleep(wait_between_links)

if toggle % 2 == 0:
webbrowser.get("windows-default").open(url_y)
print(f"Y linki açıldı. Bir sonraki açılış Z linki olacak.")
else:
webbrowser.get("windows-default").open(url_z)
print(f"Z linki açıldı. Bir sonraki açılış Y linki olacak.")

toggle += 1 # Bir sonraki turda diğer linki açmak için sayaç artırılır

# Süreyi bekleme ve zaman kaldığını gösterme
for remaining_time in range(wait_time, 0, -1):
remaining_minutes = remaining_time // 60
remaining_seconds = remaining_time % 60
print(f"\rBir sonraki açılış için {remaining_minutes} dakika {remaining_seconds} saniye kaldı.", end="")
time.sleep(1)

# Yeni bir link açmaya başlamak için hazır
print("\n")

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…