Yeni Seri Ekran Kartları İçin 6000 TL'ye Sistem Toplama

Amacım sistem tavsiyesi almaktı.
Tamam işte, çözünürlük hedefine göre işlemci tavsiye ettim. Çözünürlük hedefin işlemciyi, işlemci de anakartı belirleyecek. Geri kalanlar aynı şeyler kafana göre bütçeye sığdırdığını koy.

1180 Tİ mükemmel bir bilgisayar var aklımda buyurun özellikleri:
İntel Core İ9 9999K 5.10 GHz 25 Çekirdek 50 İş parçacığı
Nvidia Geforce GTX 1180 Tİ 32 GB 3000 MHz
64 GB 6000 MHz DDR5 Ram
16K Monitör

Biraz abartı oldu sanki yahu değil mi :D
Çok teşekkürler yarın almaya gidiyorum
1180 Tİ mükemmel bir bilgisayar var aklımda buyurun özellikleri:
İntel Core İ9 9999K 5.10 GHz 25 Çekirdek 50 İş parçacığı
Nvidia Geforce GTX 1180 Tİ 32 GB 3000 MHz
64 GB 6000 MHz DDR5 Ram
16K Monitör

Biraz abartı oldu sanki yahu değil mi :D
Polat beyciğim cidden yakın zamanda alacağım öneride bulunabilir misiniz ?
Tamam işte, çözünürlük hedefine göre işlemci tavsiye ettim. Çözünürlük hedefin işlemciyi, işlemci de anakartı belirleyecek. Geri kalanlar aynı şeyler kafana göre bütçeye sığdırdığını koy.
Yardımınız için teşekkürler sanırım tercihimi i7 8700k dan yana kullanacağım bir sistem toplayabilir misiniz ?

Son düzenleme:
Eğer 1080p monitör kullanmayacak isen, 1440p ya da 4K monitör kullanacaksan; i7 8700K alma.
1.jpg

Hocam doğmamış çocuğa kaftan biçmek bu yaptığınız. Kusura bakmayın da baya da saçma olmuş. 11xx mi gelir 20xx mi belli bile değil. Arada geçecek zaman zarfında çıkacak yeni ürünler de olacak. Teknoloji artık emeklemiyor her gün bir sonraki güne zıplayarak gidiyor. Çıksın sunumu yapılıp tanıtılsın paranız da varsa gayet güzel sistemler toplanır.

GTX 1080 Ti, GTX 1080 çıktıktan 1 yıl sonra çıkmıştı. Şimdi bu yaz GTX 1180 çıktığında gelecek yaz aylarında da GTX 1180 Ti çıkabilir. Bence boşuna onu beklemek yerine GTX 1180 alabilirsiniz.
Dediğiniz gibi yapabilirim, siz sadece sistem konusunda yardımcı olun, zaten çıkana kadar 1060 falan alırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şaka bir yana ben Ryzen işlemcilerden yanayım ama sizin isteğinize bağlı yine. Hele bir duralım yeni nesil işlemciler bir tanıtılsın o zaman daha iyi önerilerde bulunuruz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı