Yeni SIM kart takıldıktan sonra eski SIM kartı almayı unuttum

Zatı Muhterem

Hectopat
Katılım
26 Temmuz 2020
Mesajlar
414
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bugün Teknosa mağazasına gittim. Tarifelerini uygun bulduğum için teknosacell'e geçiş yapmak istedim. Neyse geçiş işlemi yaptık sonra en son SIM kartı takayım istersen dedi görevli. Ve bunu tek sefer söylemedi ben eve gidince takarım dememe rağmen takalım burada falan dedi. Ben de uzattım telefonu yeni SIM kartını taktı ve eski Türk Telekom SIM kartımı geri bana vermedi. Benim de o anda aklıma gelmedi istemek. Sonradan farkedince düşünüyorum da ellerine geçse ne yapabilirler? Hani eski numaralar hiçbir zaman SIM kartıma kayıtlı değildi. En fazla arama geçmişimi falan bulabilir diye düşünüyorum. Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum da yani kurnaz bir adam bir şey yapabilir mi bununla?
 
Numara değil fakat çalışan trol biriyse başınız belaya girebilir. Hat hala onda sonuçta.
Başıma bir şey gelirse en azından sorumlular belli 2 tane erkek çalışan vardı.
Belki de bilerek ısrar ettiler yav gel takalım diye burda.
Belki de hani bak takınca hemen aktif oluyor diye göstermek amacıyla da olabilir.
 
Son düzenleme:
Pin kodun açık mıydı? Eğer açıksa uğraşmazlar diye düşünüyorum. Zaten kayıtlı çok bir şey yoktur. Bir de hat geçişi yaptıysan SIM kullanıma kapandığından hiçbir işe yaramaz.
 
Pin kodun açık mıydı? Eğer açıksa uğraşmazlar diye düşünüyorum. Zaten kayıtlı çok bir şey yoktur. Bir de hat geçişi yaptıysan SIM kullanıma kapandığından hiçbir işe yaramaz.
Pin kodu hiç koymamıştım. Dediğiniz gibi kayıtlı bir şey olmadığına en fazla 4-5 yıl önceki mesajlar duruyordur. Özel çok fazla bir şey yok.
 
Bir şey olmaması lazım. İkisi de sonuçta TT hattı olduğu için tarife değişikliği ve SIM kart değişikliği yapılır, eski SIM kartınız iptal olmuş olur. İkiz hat gibi bir olay olmaz.
 

Geri
Yukarı