Yeni sistem aldıktan sonra neler yapılmalıdır?

Şey Windows kurulu olmayacak. Bir de sizce BIOS güncellemesi gerekli mi?
Bios güncellemekete fayda var ancak bios güncelleme işinde elektrikler vs. giderse anakartın çöp olması gibi durumlar da söz konusu..

İlk başta yapman gerekenler şunlar OCCT diye bir program var bunu indirip stres testi yapman gerekiyor en az 1 saat bunu yapmanın sebebi sistemin yük altındayken kapanıyor mu veya aşırı sıcaklık oluyor mu ona bakmak

Sonrasında ise RAM'lerini test etmen gerekecek bunun içinde gerekli olan program Memtest bunu da indirip RAM'ini güzelce test etmen gerekiyor test sırasında bilgisayar kapanırsa veya mavi ekran verirse sıkıntı var demektir ama öyle bir şey olmayacağını düşünüyorum geçelim sıradakine
Bir de Cinebench indirip onunlada bir test yaparsan çok daha iyi olur tadından yenmez eğer oyun oynuyorsan kendinde oynadığın bir oyunda test yapabilirsin gerekli program MSI Afterburner

Şey ben linklerinizi göremiyorum ama kusura bakmayın

BIOS'u nasıl güncelleyebilirim Windows yokken yardımcı olur musunuz?

Windows yokken BIOS güncelleyebilmek için Windows olan bir cihazdan anakartının üretici sitesinden BIOS sürümünü indirip herhangi bir USB'e atıp BIOS üzerinden bunu kurmak. Anakart modelini söylersen daha detaylı yardımcı olabiliriz.

Download kısmındakileri nasıl kuruyoruz acaba?

Kesinlikle driver booster kullanılMAMAlıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…