Bu kadar test manyağı olmayı bıraksak mı artık? Parçaları test edip bir sorun olacak diye düşünmekten sistemin tadını çıkaramıyorsunuz gibi gözüküyor uzaktan bakınca.
Gerekli driverları kurup keyfinize bakın.
Sistemi toplayalı 1 ayı geçti ve bende oyunlar üzerinde test ettim. Aslında program ile test yapmayı düşünüyordum ama sürekli ertelediğim için pek gerek kalmadı Önceki kasamda da aynısını yapmıştım sonrasında ufak bir arıza haricinde 5 yıl götürmüştü beni.
Düşündükçe manyak yapıyor insanı bu tarz şeyler. 2 Haftadır yeni sistemimi kullanıyorum ilk geldiğinde sürekli bir şeyler arıyordu gözlerim bi sorun çıkacak, çok ısınacak aman bi şey bozuk çıkacak. FPS'lere bile bakmıyorum artık içim rahat. Arada sıcaklık takibi yapıyorum o kadar keyfini çıkarın hiç gerek yok sistemi strese sokacağım diye biz stres oluyoruz Hele prime95 diye bir test var test test değil sistem katili 5-6 dakikadan fazlası zarar o testin hiç gerek yok.
Bu kadar test manyağı olmayı bıraksak mı artık? Parçaları test edip bir sorun olacak diye düşünmekten sistemin tadını çıkaramıyorsunuz gibi gözüküyor uzaktan bakınca.
Gerekli driverları kurup keyfinize bakın.
Ben test meraklısı değilim yapmaya da üşenirim. Bir CrystalDiskMark testine bile 5 dakika beklemeye üşeniyorum.
Ben sistemimi aldığımda sadece bir FurMark testi yaptım.