Yeni sistem aldıktan sonra sağlık testi nasıl yapılır?

Bu kadar test manyağı olmayı bıraksak mı artık? Parçaları test edip bir sorun olacak diye düşünmekten sistemin tadını çıkaramıyorsunuz gibi gözüküyor uzaktan bakınca.
Gerekli driverları kurup keyfinize bakın.
Sistemi toplayalı 1 ayı geçti ve bende oyunlar üzerinde test ettim. Aslında program ile test yapmayı düşünüyordum ama sürekli ertelediğim için pek gerek kalmadı 😄 Önceki kasamda da aynısını yapmıştım sonrasında ufak bir arıza haricinde 5 yıl götürmüştü beni.

Düşündükçe manyak yapıyor insanı bu tarz şeyler. 2 Haftadır yeni sistemimi kullanıyorum ilk geldiğinde sürekli bir şeyler arıyordu gözlerim bi sorun çıkacak, çok ısınacak aman bi şey bozuk çıkacak. FPS'lere bile bakmıyorum artık içim rahat. Arada sıcaklık takibi yapıyorum o kadar keyfini çıkarın hiç gerek yok sistemi strese sokacağım diye biz stres oluyoruz 😆 Hele prime95 diye bir test var test test değil sistem katili 5-6 dakikadan fazlası zarar o testin hiç gerek yok.

Bu kadar test manyağı olmayı bıraksak mı artık? Parçaları test edip bir sorun olacak diye düşünmekten sistemin tadını çıkaramıyorsunuz gibi gözüküyor uzaktan bakınca.
Gerekli driverları kurup keyfinize bakın.
Ortaya çıkan gerekli gereksiz bir sürü YouTuber olduğu için atıp tutuyorlar bilmeyen arkadaşlarımız da inanıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı