Yeni Sistem Alındı!

Vatan'da batmamış markaların ürünleriyle bile çok sorunlar yaşadım. Exa'dan da hiç hoşlanmam fiyatları baya kazıktı en son baktığımda. 3 sene önce.

Hocam reset tuşu yok sanırım . Asus Z87-A benim anakart .

Vatan'da batmamış markaların ürünleriyle bile çok sorunlar yaşadım. Exa'dan da hiç hoşlanmam fiyatları baya kazıktı en son baktığımda. 3 sene önce.
Evet, exa biraz kazıktır doğru. Zalman Z9 vatanda 131 tl iken exa'da 171 tl. ^^ Ayrıca garanti de sorun yaşamak ayrı bir konu hocam. Bu biraz şansa kalıyor. Senin suçun olmayan bir arızadan sen zararlı çıkabilirsin. Her firmada vardır bu. Biraz uğraştırır seni firma.

Hocam kablolar sağlıklı takılı sorun yok sanırım çok diğte kalıtor göremiyorum pek ama takılı sanırım kasa cooler master sniğer black ediyion bu arada . Sizin reset tuşunuz tam olarak nasıl bir şey ?

Aslında firma uğraştırmıyor. SSD aldım çalışıyor ama HDD'den daha yavaş Vatan elemanlarına yalvarıcam neredeyse servise gönderin diye. Adamlar inat bozuk değildir sana öyle geliyordur. Yok sata 6'ya tak. Zar zor gönderttim Samsung 15-16 güne sıfırını yolladı. Diğer sorunlara girersem sabah ederiz burda.

Ana kartın üstünde baya küçük. Sistem yeni mi?

Hocam şöyle diyim haziranda topladım kasayı ama anakartı filan haZirandan 3 4 ay önce aldım . Aslında eski kasama ram aldım ilk anakart desteklemedi bende yeni kasa toplıyım dedim anakartı sanırım mart gibi aldım haziranda hazırdı sistem yani .

Hocam senin yolladığın msi ama yok öyle bir şey .

Siz ne yaptınız böyle konu dışına çıkmışsınız. Ben anlamam Recep abi burda adaletsizlik var. Biz iki kelime cümle hatası yapalım ban atsınlar, bunlar böyle yapsın sorun yok. Adaletsizlik

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…