Yeni Sistem Alındı!

Asus Gtx750 Ti Bunu alsam nasıl olur ? Param buna yetiyor. Bizim arkadaş var teknik servisci diyor ph tek farkı tek fanlı olması. Gerçekten öyle mi ? Farkı var mı çift fanlılara nazaran ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garibanlar sevinsin ürün arıza yaparsa sen üzül o zaman ne diyim. :D
Dostum 2 gün önce zalman 700 watt pOwer aldım ve sanırım bugün arızalandı . Bugün oyundayken aniden kapandı ekranda power saving mode yazdı sonra kendiliğinden açıldı bi kaç defa daha böyle oldu ama düğmeye basınca açılmadı sonradan kendiliğinden açıldı şimdi ise yine kapanıp açıldı fakat şimdi açılmıyor bile düğmeye basıyorum açılmıyor . Anakarta güç geliyor ama düğmeye basıyorum açılmıyor . Konu açtım forumda yardımcı olabilirsen oraya mesaj atarsın .

Ayrıca garantiyi Zalman iflas ettiği zaman Vatan gibi firmalar üstlenir dostum. Yani nerden aldıysan orası sorumlu bir nevi.
Vatan üstlenmez. Ne yapıcak Zalman battı Corsair sen al yap bu seferlik mi diyecek. :D

Dostum 2 gün önce zalman 700 watt pOwer aldım ve sanırım bugün arızalandı . Bugün oyundayken aniden kapandı ekranda power saving mode yazdı sonra kendiliğinden açıldı bi kaç defa daha böyle oldu ama düğmeye basınca açılmadı sonradan kendiliğinden açıldı şimdi ise yine kapanıp açıldı fakat şimdi açılmıyor bile düğmeye basıyorum açılmıyor . Anakarta güç geliyor ama düğmeye basıyorum açılmıyor . Konu açtım forumda yardımcı olabilirsen oraya mesaj atarsın .
Ana karta filan güç geliyorsa PSU'da sorun olucağını sanmam. O hatayı bende PC'yi uyku moduna alıp açtığım zaman alıyorum.

Vatan üstlenmez. Ne yapıcak Zalman battı Corsair sen al yap bu seferlik mi diyecek. :D

Ana karta filan güç geliyorsa PSU'da sorun olucağını sanmam. O hatayı bende PC'yi uyku moduna alıp açtığım zaman alıyorum.
Vatan gerekirse farklı markanın daha iyi bir modelini vermek zorunda kardeşim. Bunu exa'da vatan'da eksen'de (her firma) yapmak zorunda. "Senin satın aldığın ürünün markası iflas etmiş. Senin garanti iptal dostum" deme şansı yok hiç bir firmanın. Exa'da çalışmış birisi olarak söylüyorum. ;)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı