Yeni Sistem Alındı!

Asus Gtx750 Ti Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Bunu alsam nasıl olur param buna yetiyor bizim arkadaş var teknik servisci diyor ph tek farkı tek fanlı olması gerçekten öylemi farkı varmı çift fanlılara nazaran.

Ben o ekran kartını kullanıyorum. Tek fanlı olması biraz daha fazla ısınmasına neden oluyor fakat o ekran kartın 95 dereceye kadar çalışır, ben oyunlarda en fazla 73 dereceyi gördüm. Bir farkı da çekirdek hızı aşırtılmamış, sade ama Geforce Tweak yazılımı ile hızını aşırtabilirsin. Battlefield4'ü Ultra açamayabilir fakat oyun içi birkaç ayarı düşürürsen Ultra'ya yakın değerde oynarsın.

Konu dagilmis.

1- Anakart o islemciyi destekler fakat anakartin BIOS Update'ini yapmak gerek.

2- Sistem iyi fakat en gec 1 yila kadar islemciyi yukselt.

3- GTX750 Ti yerine R9 270 al. Butcen R9 270'e yetmezse, MSI GTX750 Ti Twin Frozr al.

Ayrica, Zalman batmis olabilir fakat garantiler devam edecek. Buyuk ihtimalle Vatan calisanlari test edip, yenisini verir.

Bugün gittim vatan bilgisayara kasayı getirin dediler götürdüm içinde statik elektrik birikmiş nasıl halledileceğini söylediler bende geldim eve çalışıyor şu an kasa . Yani arızalanmamış güç kaynağı .

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı